Ny matblogg...
I dag bakar jag bröd eftersom jag vill veta vad jag stoppar i munnen.
Limporna jag bakade innehöll:
5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
3,5 dl Råg- & vetekross
1 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
5 tsk brödkryddor
1 l Filmjölk
½ dl sirap
De mesta av ingredienserna.
Alla torra ingredienser och jag kom just på att jag glömde vetegroddarna. Hoppas att det går bra ändå.
Uppdelat för olika smaksättning. Det är samma smet fast det ser ut som det är olika färg.
Valnötter och torkade aprikoser.
Färsk basilika och soltorkade tomater
Bröade med havregryn Fyllda med smeten
In i ugnen 175 grader och sedan är det bara att vänta.
Färdigt! Jättegott och jag vet precis vad det innehåller.
Lagom tills brödet var färdigt kom Sandra. Jag fick två flaskor olivolja av henne och hon fick smaka på mitt bröd.
Limporna jag bakade innehöll:
5 dl Dinkelmjöl
2 dl Grahamsmjöl
3 dl Rågsikt
3,5 dl Råg- & vetekross
1 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
5 tsk brödkryddor
1 l Filmjölk
½ dl sirap
De mesta av ingredienserna.
Alla torra ingredienser och jag kom just på att jag glömde vetegroddarna. Hoppas att det går bra ändå.
Uppdelat för olika smaksättning. Det är samma smet fast det ser ut som det är olika färg.
Valnötter och torkade aprikoser.
Färsk basilika och soltorkade tomater
Bröade med havregryn Fyllda med smeten
In i ugnen 175 grader och sedan är det bara att vänta.
Färdigt! Jättegott och jag vet precis vad det innehåller.
Lagom tills brödet var färdigt kom Sandra. Jag fick två flaskor olivolja av henne och hon fick smaka på mitt bröd.
Kommentarer
Postat av: Sandra
Mmmm... det var mumsigt!
Kram kram!
Trackback