I´m too sexy...

I kväll hade vi körträning i Missionskyrkan i Uppsala. Det var lite speciellt. Tänk att stå där framför Jesus på korset och sjunga: I´m too sexy for my love, too sexy for my love....

Vilken akustik det var. Caroline var tvungen att prata långsamt för att det inte skulle bli rundgång. Det var kul att vi fick ha henne igen. Det var ju två torsdagar i rad som hon inte kunde vara med pga Melodifestivalen.
En stor varm applåd fick dom båda när dom kom in i salen. Sedan fick vi träna in ännu en ny sång. Jag vet inte hur många vi ska ha i Berwaldhallen, det känns som om vi har många på gång nu. Vi tränade också på några av Carolines låtar från nya plattan, Så gör jag det igen, där vi ska köra när hon sjunger.

I morgon ska jag vara ledig. Jippi! Fick bara för mig att jag inte hade lust att jobba i morgon så jag gick till chefen och sa att jag kände för att gå tidigt idag och vara ledig i morgon. Eftersom jag var i kapp med skattebetalningar, bokföring och löner mm så var det ok. 

Nu är det sängen och min bok som gäller och i morgon när jag vaknar hoppas jag att min älskade ligger bredvid mig, det känns bra.
I morgon fortsätter födelsedagsfirandet. Det har varit mycket sånt nu och det fortsätter ett tag till. Flera som fyller jämnt.
I morgon är det grannen A-M som vi hyllar på hennes 60-årsdag. Nästa helg min kära sonhustru som fyller 30. Och veckan därpå får vi se om det blir något firande av förra grannen B. Hon fyller på torsdagen och då kan ju inte vi. Vi kan ju hoppas att hon firar på fredagen i stället. Veckan därpå fyller grannen E 62 år den 6 april och dagen efter fyller Melker hela 4 år. Den 11 april fyller svärmor 90 år och den 20:e fyller Thord 60. Sen blir det ett litet uppehåll till maj.

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback