Varmt.....

Herregud vad det är varmt!

Jag avskyr att frysa, men det här är lite väl varmt. Speciellt när man måste jobba.

Fick jag guppa i poolen på min lilla uppblåsbara fåtölj vore det ganska okej.

Ett dopp då och då vore inte så dumt heller. Nu får jag glädja mig åt fikarasterna ute på asfaltsgården. Tur att jag har AC på rummet även om den inte på långa vägar får ner rumstemperaturen till normal. +27 är lite för mycket.

Men, jag ska inte gnälla. Snart har vi vintern här igen så snabbt som tiden går.

Alla här på jobbet suckar, stånkar och stönar av värmen.


I söndags var Inger, Mamma och Pappa på besök och Inger och jag badade medan M & P fick sitta och svettas under markisen. Men jag tror ändå att det var skönare än att sitta hemma på balkongen.

Till lunch åt vi rester från Stefans födelsedag 29 maj. Nu har vi nog bara några tunnbrödsrullar kvar i frysen, sedan är det slut. Nästa gång vi beställer buffé får vi beställa till 10 färre än de beräknade gästerna.

Sedan dök Sandra och Melker också upp och ville bada. Det var kul att se vilken skillnad det var på Melker i år. Förra året ville han inte bada alls. Nu hoppade han och busade med Sandra så det stod härliga till.

Efter en stund kom även grannarna A-M & E över med sitt barnbarn E som ville titta på fiskarna i dammen. Snart var även han i och badade.


På kvällen var vi bjudna på grillning hos A-M & E.

Innan vi gick fick vi börja tömma ut ALLT vatten ur poolen igen. 5-6000 liter vatten. Det var några stenar som stack upp under botten och risken att dom skulle gnaga hål var överhängande. Hmmm...vem var det som sa att vi skulle köpa en storsäck med sand och lägga under poolen. Jag kan säga så mycket som att det inte var mannen i huset...

Hur som helst är poolen fylld igen och vi kommer väl att få en rejäl vattenräkning.

Är det lika varmt i kväll blir det ett kvällsdopp för mig.


Natten till idag har vi haft värmepumpen på som AC och klockan 03 fick jag gå upp och stänga av den. Jag frös! Också en sån sak som kommer att kosta. Dom drar tydligen massor när man ställer dom i AC läge. Vi hade ändå gjort vad vi kunde för att minska ytan att kyla ner. Alla dörrar utom sovrumsdörren var stängda. Men, men natten innan var fruktansvärt varm så vi får ta den smällen.

Just nu sjunger någon på P4 Radio Sthlm: Ge mig värme, värme, värme ge mig sol...... ( Apopocalypse var det).
Har dom inte varit ute eller.....


Så skönt!!!


Åh...en sån vore inte så dum nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback