Systerbesök

Så var det helg igen då. I går efter jobbet åkte jag direkt hem. En gammal jobbarkompis skulle komma och hämta godis som Stefan köpt i Holland. Men han dök aldrig upp. Det gjorde i stället Sandra, Mathilda och Melker.
Vi fikade och spelade lite boll och under tiden pågick fyllning av vår "pool". Det tog några timmar att fylla den, men nu är det gjort. I morgon (söndag) ska det bli jättevarmt och då kanske det blir härligt med ett dopp.

Efter middagen åkte Stefan och jag upp till Arlanda och hämtade Inger som kom med flyget från Kalmar.
Vi åkte hem till Mamma och Pappa där Inger ska bo under tiden hon är här. Vi fikade och Stefan monterade upp en rullgardin i rummet där hon ska sova.

I morse efter frukost åkte vi över till dem igen skruvade isär bordet som vi köpte på IKEA förra helgen. Jag fick för mig att det skulle vara björk men det skulle vara ek! Som tur är så är dom väldigt justa på IKEA och det var inget problem att byta. Trots att det varit monterat och vi inte hade något emballage kvar. När Eva & Thord kommit fikade vi och sedan drog Stefan och jag iväg till IKEA. Väl där gick Stefan till "Byten och återköp" medan jag gick ett mycket snabbt varv i butiken och plockade på mig en ny beställning på rätt bord, två hissgardiner till vårt uterum, en toapapperhållare till mamma, ett madrasskydd till mamma. tre tavelramar till Eva och en väggklocka till mamma.  Vid tavelramarna mötte jag Stefan och vi gick till hämtlagret och hämtade det rätta bordet. Rekordsnabb handling på IKEA. Vi gick i självscanningskassorna och på mindre en 1 timme var vi klara med hela handlingen. Det blev en korv med bröd innan vi lastade in i bilen och åkte hemåt igen.
Vi stannade till hemma och hämtade upp vår gamla snäckskalslampa som Stefan lagt ut på blocket och som nu vi nu hade en köpare på. Eftersom köparen bodde på Värmdö fick E & T ta den med sig hem och köparen får hämta den där. Haha..dom hade nog en klirrande färd hem.

Det blev en snabb fika hos mamma & pappa när vi plockat ihop bordet. J och F hade också kommit på besök.
Efter fikat åkte Inger, Eva, Stefan och jag hem till oss, lämnade bilen och gick tillbaka till mamma och pappa. Jag och Stefan tog cyklarna med oss.

När vi kom tillbaka satt dom andra och slappade och slumrade.
Jag satte igång med middag.
Vi gjorde en jättegod fläskfilé med färsk potatis, tomater och ruccola.
Jag drack 2½ glas vin vilket räckte bra för att jag skull känna mig påverkad. Jag är verkligen billig i drift...hihi
Vi åt, snackade och skrattade stundtals så att jag nästan kiknade. Hoppas att mamma och pappa inte blir vräkta. Men klockan var ju bara runt 19 så det är nog ingen fara.
Eva och Thord bröt upp vid 20-tiden och vi cyklade hemåt strax efter 21. Ja jisses vilka partytyper vi är.

I morgon håller vi oss hemma. Inger, mamma och pappa kommer och njuter av sol och bad hos oss.

Nu är jag trött och ska hoppa i säng.


Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas du sov gott


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback