Dag 5 av semestern

Nu har även Stefans semester startat. Vi sov läääänge.
Efter frukosten eller snarare brunchen stack vi till Maxi för att handla till kvällens middag med barnen.
Grillspett med kyckling, fläskfilé, korv, bacon, lök, tomat och paprika. Kokt potatis, smör med soltorkade tomater, Hummus av gröna ärtor. Såg Ernst göra den i veckan (jag brukar aldrig titta på det annars) och det lät gott men smakade nästan inget alls. Rabarberchutney och sallad också. Till det skulle vi äta foccacia som jag bakat. Sista fem minuterna skulle det vara bara övervärme. Det har inte vi på vår lilla ugn. Bara grillelement men jag satte på det i några minuter. Aj, aj det skulle jag inte gjort. Det blev kolsvart och köket rökigt.  Men det gick som tur var att rädda lite och det var riktigt gott.
Till efterrätt åt vi fruktsallad på 2 sorters melon, jordgubbar och körsbär. Över det skalet av en lime. Sedan hällde jag en sockerlag smaksatt med lime och stjärnanis över alltihop. Jättesmarrigt med en klick glass till.
Vi började så smått planera en matlista men jag tror att vi alla var lite för trötta för vi fick väl bara till mat för några dagar.
Trevligt var det i alla fall och jag fick gosa med Max en hel del. Snusa på hans lilla huvud och dra in den ljuvliga babydoften.


Lillskrutten som snart blir 9 mån. Men egentligen skulle han ju bara vara 6 mån.
Lille Herr Bråttom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback