Ont...

..i nacken har jag. Och Stefan har ont på exakt samma sätt. Vad kan det bero på tro. Är det något som smittar?
Sandra har också ont i nacken fast jag vet inte om det är exakt på samma sätt.
Det är i alla fall inget roligt.

I dag fick jag för första gången en influensaspruta. Det var chefen som tyckte att det var en bra idé att kosta på oss den. Just nu har vi mycket jobb och det är inte så bra om någon blir sjuk.
Själv har jag inte haft influensa på över 20 år och innan dess hade jag asiaten när jag var riktigt liten.
I år ska visst influensan vara extra aggresiv så när erbjudandet kom tänkte jag att det kanske är lika bra att anta det.
Den del av personalen som fick sina sprutor tidigare i veckan sa att dom fick ont i armen efteråt men jag har ännu inte känt något. Peppar, peppar.

I morgon är det fredag och jag slutar tidigt. Det är så otroligt skönt att få gå hem strax efter lunch. Bara gå hem och sätta sig med en kopp kaffe och en bok och veta att man har två lediga dagar framför sig. Oplanerade dagar denna helg. Jag hoppas att vi kanske har möjlighet att träffa lilla Max och hans föräldrar någon dag, annars har vi som sagt inget planerat. Metrologerna har varnat för snöoväder så kanske blir det bara hemmamys.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oja visst är det skönt med helger när man jobbar. Klokt av dig att ta influensasprutan. Jag har inte tagit den. Det ångrar jag. Men men jag får hålla tummarna. Men den skall visst vara väldigt aggressiv i år.

2009-01-22 @ 21:46:51
Postat av: inger pudas

Haj syrran! Du och de dina har väl tittat för mycket åt samma håll eftersom ni har ont. Jag har inte tagit någon influensaspruta. Det skulle man nog göra. Är det bara att gå till vårdcentralen eller måste man beställa tid? Ha en bra helg Puss O Kram

2009-01-23 @ 15:49:26
Postat av: Marianne

Hej syster yster. Ja, så kan det ju faktiskt vara! Nu får vi bara titta framåt ett tag. Fast mitt nackonda har nästan gått över. Vi fick sprutan genom jobbet så vi gick till företagshälsovården. Får inte ni som jobbar med människor sprutan genom jobbet?

Har du blivit dubbelmormor ännu? Är det inte dags för dig att ta dig upp hit snart. Vi har ju inte sett dig på länge.

Puss & Kram

2009-01-24 @ 21:15:57
Postat av: inger pudas

Hej! Va skönt att värken är över. Nej du, vi får inget gratis. Jag har inte blivit dubbelmormor än. Det är nervöst att gå och vänta. Jo,jag skulle gärna komma upp, men jag ska ju åka till Åsa när hon behöver lite hjälp. Jag får väl försöka komma upp när jag kan hitta en billig biljett med flyget. Det är för jobbigt att köra om man bara är ledig några dagar. Vi hörs. Kram

2009-01-25 @ 11:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback