Torsdagsreflektion v. 7
Min reflektion denna vecka får symboliseras av min säng. Det har varit en vecka av dålig sömn. I måndags var det fullmåne och jag vet inte om det kan vara det som störde mig då. Sedan har jag en snarkare vid min sida. Ja, kort sagt det har inte varit någon bra vecka vad det gäller sömnen. Helst av allt skulle jag vilja dra undan överkastet och krypa tillbaka ner mellan lakanen igen.

Fler deltagare i hittar ni
här

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Åhhh, då är vi två! Men för mig beror den dåliga sömnen på smärta. På 70-talet var det ju populärt med kvällste, kanske något att fundera på..och öronproppar ;)

Postat av: Anette

Snarkare är inte kul! Har både maken och hunden och börjar de snarka innan man själv har somnat så är det kört. Såg någon reklam på TV om nån grej man sätter på näsan för att slippa snarkningar........det kanske kan vara nåt.

Fullmåne har jag inga problem med, men båda mina föräldrar säger att de har svårt att sova då...Hoppas du får sova gott i natt istället!

Postat av: Karin Berg

Jag har också sovit dåligt men för mig beror det på en liten son som har varit sjuk, och jag också för den delen. Dock har jag också en man som snarkar :-(

Postat av: Lotta i Linköping

Samma här! Det verkar ju nästan vara epidemi pekar uppåt. Jag har sjuka barn och bortrest man så kanske kan det i mitt fall bero på det.. Hoppas att vi (alla som behöver) sover bättre nästa vecka!Snatkare.. jobbigt... min pappa snarkar (tur att jag inte bor där längre ;-) ) och värst av allt tycker jag är kommentaren: 'Men vaddå? jag har inte snarkat!!'

2009-02-12 @ 10:58:12
URL: http://mittsakalladeliv.wordpress.com
Postat av: veronica-ifokus

Tänk att det ska vara så svårt att sova när det är fullmåne! Har aldrig haft det problemet tidigare men nu har det börjat av någon anledning!

Men du kan du inte unna dig att krypa ner i sängen igen då?

=)

2009-02-12 @ 11:05:59
URL: http://veronica-ifokus.blogspot.com/
Postat av: Pumita

Fullmåne gillar jag inte! Vacker att se på men kan inte heller sova då. Men nu är det över för den här gången...

2009-02-12 @ 11:13:30
URL: http://pumansdotter.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag brukar också sova lite dåligt när det är fullmåne. Men min sängkamrat, som varit riktig snarkare, har faktiskt slutat att snarka. Det hörs bara en och annan liten snusning nu.Vackert sängöverkast du har!

2009-02-12 @ 11:15:39
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Postat av: inger pudas

Hallå syrran! Jag vet att jag oxå sover dåligt när det är fullmåne. Man är väl en varg. Du får väl be Stefan att köpa spray som finns på hälsokost eller apotek. Min granne som snarkar så kolosalt använder det. Hon sover bättre nu. Kramisar

2009-02-12 @ 12:29:44
Postat av: Marie Carpe Diem

Har hört fler som påverkas av fullmånen och sover i stort sett inte alls. Att ha en snarkmaskin bredvid sig är ingen höjdare :-). Min C får allt armbågar i sidan imellanåt när han låter för mycket ;-).

2009-02-12 @ 19:46:36
URL: http://www.carpediemmie.blogspot.com
Postat av: Lairama

Jag har också haft en dålig sovvecka. Precis som för dig handlar det om fullmåne och snarkande sängkamrat (och en sjuk bebis). Det är hopplöst vad tillvaron blir jobbig när man inte får sova ordentligt.

2009-02-12 @ 19:54:52
URL: http://lairama.wordpress.com
Postat av: Mariann L

Det är inte bra med sömnbrist. Hoppas du får en skön helg med sovmornar!

2009-02-14 @ 01:40:22
URL: http://mariannlostinline.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback