Nya låtar...

I går fick jag ju åka ensam på kören. Jag stack från jobbet 16,30. Hoppade över tre-fikat och kunde därmed gå en kvart tidigare. Jag var tidigt på plats men jag var inte först den här gången. Jag hade en bok med mig för att fördriva tiden fram till insläppet i aulan, ca 1 tim. Det är mycket trevligare när Sandra och Stefan är med. Tiden går fortare då. Nu pratade jag lite med en körmedlem från Knivsta och som också kom ganska tidigt. Först i kön när dom öppnade dörren var .....jag!  Som vanligt. Och som vanligt kunde jag ta "min" plats längst fram. Nu var det bara 30 min kvar att vänta. Det är ju en otroligt stor kör, ca 400 st, och dom flesta som sitter runt oss är kompisgäng. Kommer man ensam blir det inte mycket pratande med dom andra. Enstaka kommentarer bara. Jag fortsatte läsandet men det gick trögt, det blir ju ett otroligt surrande runt omkring med så många människor. Jag vet inte hur många gånger jag läste om samma rader.
I dag fick vi sjunga två nya låtar. Ratatas - Doktor Kärlek som jag aldrig hört förr. En lite knasig låt men kul att sjunga. Lite stökig bara med fyra olika stämmor. Men det brukar ge sig efter ett tag. Något att bita i för dom som tjafsar på körens hemsida. Sedan fick vi sjunga Blurs - Tender. En fin kärleksballad och den hade jag hört tidigare. Kul. Nu börjar det bli många låtar att lära in. Dessutom blev det lite nya tillägg till I'm too sexy. Lite nya oh och tji.

30 april var det planerat att Tommy Nilsson skulle komma till vår kör, men se det gick inte. Det blev ett ramaskri bland körmedlemmarna. Vi är ju i Uppsala!!! Det är ju deras största festhelg! Caroline och Heinz fattade inget och jag stod där mitt i bland alla Uppsalabor och tänkte att det får väl bli jag, Sandra, Tommy, Caroline och Heinz då. Eventuellt Stefan om han inte är på resande fot då. Han får köra röda stämman medan Sandra och jag sjunger den svarta. Haha..undrar vad Tommy skulle gilla det. Caroline skulle se om Tommy hade möjlighet att komma ett annat datum. Vi får hoppas att det löser sig.
Nästa körtillfälle är det Heinz ensam som ska ta hand om oss. Caroline är i Norrköping för att vara med i Andra Chansen. För hennes skull hoppas jag att det går bra. Ska jag vara egoist hoppas jag att hon inte går vidare för då missar jag konserten i Berwaldhallen, som då måste flytta. Ja inte Berwaldhallen alltså utan konserten. Men så egoistisk är ju inte jag (eller....) Nejdå jag håller tummarna för henne.
Hon är värd det. Hon har verkligen vuxit i mina ögon, denna duktiga, roliga och supercoola tjej. Hon gör så himla många olika saker, är med på allt möjligt men nämner det aldrig med ett ord på körträningen. Inte ens att hon skulle vara med i Melodifestivalen berättade hon. Hon blir märkbart generad om någon säger något om det till henne. Hon är verkligen ödmjuk.

Kommentarer
Postat av: Bim

Det är så roligt att läsa dina inlägg om kören! :-D

Postat av: Marianne

Jag kan bara säga detsamma. Jag läser allt du skriver om kören med. Ni ligger ju steget före oss.

2009-03-06 @ 21:58:11
URL: http://marianneekwall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback