Kräftor och felköp....

I går var vi på Bauhaus och IKEA för att inhandla lampor till oss och till Mamma och Pappa. Mamma hade beställt taklampor till gästrummet (Ingers rum) och deras eget sovrum. Absolut inte plafonder! Det var inte lätt att hitta taklampor som var någorlunda snygga och passar i ett pensionärshem. Till slut hittade vi några vita veckade skärmar på IKEA och jag ringde och förklarade hur dom såg ut. Mamma pratade om glasskärmar och att hon skulle kunna ha dom i hallen också. Vi missförstod varandra totalt och hon gick med på att vi skulle köpa skärmarnavi tittade på. Det blev ju så klart totalt fel. När vi kom hem visade det sig att det var just en plafondlampa hon ville ha. På Bauhaus köpte vi en liten väggplafond som dom skulle ha i hallen så att Pappa ser när hans åker in på toa på nätterna. När jag skulle sätta dit skärmen i hållaren så spricker den och går i två delar. Resultat: inga lampor till Mamma & Pappa! Stefan får åka tillbaka med taklamporna i morgon och reklamrea den trasiga glasskärmen till väggplafonden. Till oss köpte vi två lampor med rörelsedetektor att sätta i trädgården. Jag har läst att det i vårt närområde smyger omkring en fönstertittare. Det känns inget vidare. Kommer han hit så kommer han i alla fall att bli upplyst.

På Coop satt författaren Kjell Eriksson och signerade pocketböcker. Vi köpte två stycken. Nattskärran och Svarta lögner, rött blod. Nattskärran visade det sig sedan att vi redan hade inbunden hemma.

På kvällen hade Stefan och jag en egen liten, liten kräftskiva. Det var så mysigt att sitta i vårt uterum med alla lyktor tända och äta lite kräftor med tillbehör. Och ska jag vara ärlig så är kräftor klart överskattat. Vi hade köpte en dyr (55:-) pytteliten västerbottenpaj på Coop. Det var supergod. Vi köpte även laxrullar med pepparrot ca 1 cm tjocka även dom svindyra. 4 st kostade drygt 68:-. Men även dom var jättegoda. Lite bröd, ost, öl och snaps blev det också.
Det har ju varit några riktigt ljumma härliga kvällar då det varit skönt att sitta i uterummet. Vill vi se på TV är det bara att vända TV:n och ställa den i dörröppningen.

Vi kollade lite på serien True Blood som jag spelade in i veckan. Jag tyckte att den var skitdålig. Den får nog vara för min del i fortsättningen. Den kändes amatörmässig.

Det blev ganska tidigt i säng. Men inte kunde jag somna. Stefan sov som en liten gris men jag kunde inte komma till ro. Förmodligen det sena kaffet vi drack. Till slut gick jag upp. Jag hängde upp tvätt som låg i tvättmaskinen, läste färdigt min bok och en artikel i en tidning jag fick av Mamma.  Efter ett tag gäspade och gäspade jag så jag gick in och lade mig igen. Somnade jag? Nä. Upp igen en stund sen kom jag till slut till ro och somnade. Då var nog klockan närmare 02.Kommentarer
Postat av: Sandra

Ser mysigt ut!Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback