Tommy Nilsson hälsar på hos kören

Ja, då har vi sjungit för och med terminens artist som var Tommy Nilsson. Vi sjöng hans Öppna din dörr. Vi i Uppsala kören har fått lite färre träningstillfällen den här terminen. Dels för att Caroline deltog i Melodifestivalen och dels för att några helgdagar infallit just på torsdagar. Dessutom har vi varit i en lokal där vi inte fått dra över tiden någonting.
Därför var det väldigt nervöst när vi igår skulle upp till bevis. Så sent som förra veckan sa vi att vi skulle strunta i den stämma som "tarmen" (där jag ingår) skulle sjunga, då vi hade väldiga problem att sätta den. Det funkar perfekt när man övar efter stämmorna som Caroline & Heinz sjungit in, men sedan på körträningen är det så himla svårt. Men, vi gav det en chans till innan Tommy skulle komma. Caroline hjälpte oss in i stämman och till slut kändes det som om det skulle funka.
När Tommy väl kom och vi  började sjunga och närmade oss refrängen där vår stämma skulle komma blev jag så nervös så jag kan inte säga om vi sjöng rätt. Man har ju hört andra stora artister som inte minns vad dom sjungit pga att dom varit nervösa....hahaha. Caroline var i alla fall nöjd med oss så då var det väl rätt. Synd att vi var så få i vår stämma bara. Vi ska visst få lite hjälp i Berwaldhallen med några från Stockholmskören. Det känns bra tycker jag. Dom har ju inte alls missat så många körövningar som vi och har dessutom kunnat dra över flera kvällar så dom borde ju sätta alla stämmor.

När vi sjungit låten fick Tommy också sjunga den med oss. Han sjöng verserna och vi sjöng med i refrängerna. Kul.

Tyvärr blev bilderna något oklara.

Tommy Nilsson har placerats på en stol för att lyssna på oss. När vi sjöng såg han riktigt tagen ut. Han sa att det var mäktigt att höra en så stor kör sjunga hans låt. Han spelade in oss med sin mobil.


Caroline ställer några frågor till honom efter att vi sjungit. Vi fick veta att han aldrig tagit sånglektioner och att han aldrig sjunger upp inför ett framträdande. Han visste inte hur man sjunger upp. Ha! det vet ju t.o.m jag ju.....

Kommentarer
Postat av: Bim

Åh! Vad roligt! Jag längtar tills på måndag då det är vår tur! :-)

Postat av: Sandra

Ja jäklar vad kul det var - och vad bra vi var!!!!Puss på dej!

2009-04-24 @ 23:02:27
URL: http://www.familjenastrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback