Ännu en helg

är förbi.
Söndagen blev väldigt lugn. Natten till söndag låg jag på soffan i vardagsrummet. När jag inte lyckats somna 01,30 och hjärtat dansade polka och Stefan suckade och pustade så tog jag mina sängkläder och flyttade ut ur rummet.
Jag bäddade i soffan och låg och läste ut boken Livet kan inte vänta. Otroligt sorglig men mycket tänkvärd.

Vid halv tre ungefär hade mitt hjärta lugnat ner sig och jag släckte lampan. Det tog ett bra tag till innan jag somnade. Sov sedan oroligt tills jag hörde Stefan börja med frukosten vid åtta ungefär.
Trött var bara förnamnet på hur jag kände mig.

Lång frukost innan Stefan drog iväg med sopor till sopstationen. Jag dammsög och plockade undan lite. En tur till Plantaget för inköp av såjord. Köpte också ett litet drivhus. Väl hemma planterade jag. Luktärtor, tomater, paprika och petunior.

  
Mina odlingar.

Skänkte 500 kr till barncancerfonden. Nicklas har en gammal kompis, Peter, som var hemma hos oss väldigt mycket under deras tonårstid. Nu har han blivit pappa till en liten kille som tråkigt nog vid knappa två år fått cancer. Så otroligt sorgligt. Vi får hålla alla tummar för att det går vägen även om det tydligen inte ser så bra ut.

Till middag gjorde jag Lyxig laxgratäng. Kändes inte speciellt lyxig och smakade ganska lite. Kom på att jag ju faktiskt tyckte det redan första gången jag gjorde den. Ska nog notera det på receptet så att jag inte gör om den igen utan någon smakförändring.
Kvällen har jag tillbringat vid datorn. Lagt in några räkningar för betalning, kollat mina favoritbloggar mm.

På tv visas just nu ytterligare ett av alla dessa märkliga program som jag inte riktigt förstår mig på. Whipeout. Det mest fascinerande är hur någon har lyckats komma på den tävlingsbana som deltagarna ska ta sig igenom.

För övrigt är jag mörkare i håret än jag någonsin varit tidigare. Jag har för första gången färgat håret och nu valt en mörkblond färg. Vi får väl se om det är någon som märker det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback