4-årskalas

I dag var det dags för släkten att fira Melker som fyllde 4 år i tisdags. Vi gick dit vid 15-tiden. Efter att ha hämtat upp Mamma. Pappa valde att stanna hemma. Jag kan förstå det. Han kan ju inte kommunicera med någon. Det blir stojigt och han sitter mest och tittar och lyssnar. Inte så kul antar jag.
När vi kom var Melkers farmor och farfar redan där. Sandras kompis V med sina barn L, T och E var också på plats. Senare kom Eva och Thord, Nicklas, Sandra och lilla Max. Vi fikade. Vi fick jättegoda bullar med banan och mandelmassa i. Kakor och god kladdkaka med vispgrädde. Melker fick en massa roliga paket som jag tror att han uppskattade.
Efter ett par timmar skjutsade vi hem Mamma och åkte för att handla lite på Maxi. Jag ska baka en sommartårta till i morgon då svärmor fyller 90 så jag behövde lite jordgubbar mm. Tror ni inte att vi fick avstämning igen! Det här är ju löjligt. OCH då gör kassörskan fel! Det verkligen knöt sig i magen på mig när jag såg att hon kollade extra på kvittot. Hon har inte skannai in två varor som vi faktiskt skannat in och som vi hade med oss. Vi fick alltså en diff igen. Enligt Sandra spelar det ingen roll att det var en + diff. Det kommer att stå som ett fel på oss ändå. Snart skiter jag i att skanna. Ska vi åka på avstämning varenda gång får det vara. Då kan jag lika bra gå i en vanlig kassa och slippa oron över att jag kanske jommer att få en diff.
Bilder från dagen:


Melker öppnar paket. Skattkistan som vi köpt föll i god jord. Resten av kalaset var han pirat.


Lille Max ser ut att mysa hos sin stora kusin Melker. Melker ser ut att vara fascinerad över hur små tår Max har.


Alla mina älskade barnbarn. I knät på Melker 4 år sitter Max 5 mån. Och vid sidan om en något avvaktande Mathilda 8 år.


Max ser något undrande ut.


Max goa föräldrar. Min älskade son och hans älskade Sandra.


Max på väg hem.

Vi ses ju i morgon igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback