Jag skulle behöva...

...en drömtydare.
Två nätter den senaste veckan har jag drömt jättekonstigt.
Förra veckan drömde jag att Stefan och jag skulle ut och vandra. Vi gick över en dimmig äng när Stefan plötsligt försvann in i en rörformad öppning. Jag försökte ropa på honom men fick inget svar. Själv vågade jag inte gå efter. Jag ropade och skrek förtvivlat efter honom men han var borta. Senare i drömmen var han tillbaka igen och jag frågade vad som hänt men han kunde inte förklara. Han hade bara omslutits av något konstigt. Något som var lite hemligt. Längre än så kom jag inte i den drömmen.
I natt drömde jag att Nicklas var liten och cyklade på sin trehjuling. Han kom med hög hastighet och körde mot ett dike. Han hade sån fart att han for in i dikets sidovägg. Han åkte alltså inte ner i diket utan hoppade över det och in i motsatta dikeskanten och bara försvann. Som om marken bara öppnades och släppte in honom. Återigen skrek och ropade jag förtvivlat utan att få något svar. Nu vaknade jag innan jag hann drömma mer.
Vad hela friden kan det betyda.
En annan sak som är konstigt är att jag ofta drömmer att Nicklas är liten. Men jag drömmer aldrig att Sandra är liten. Om jag drömmer om henne är hon alltid vuxen, precis som i verkligheten. Har jag inte klippt navelsträngen till Nicklas ännu eller vad beror det på? Konstigt.
Jag vill i alla fall inte drömma fler sådana läskiga drömmar.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag vad konstigt det kan bli i drömmar.

Själv komer jag nästan aldrig ihåg mina drömmar

puss & kram från Munchen.

2008-10-28 @ 18:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback