Helgen som gått...

...blev intensiv.
Vid lunch i lördags kom B-M & B upp från Mjölby på besök. Efter middagen åkte vi till Solnahallen där det var Back to the 60's. En Hans Edler gala med 60-tals band. Det var några band som jag kände igen och några jag aldrig hört talas om.
New Generation inledde, nya för mig. Därefter kom Fabulous Four (som var min bästis idoler). Efter ytterligare ett band jag inte kände till kom bl.a. Shanes och Animals. Det blev ganska långdraget och den största behållningen var att sitta och kolla in folk i publiken. Det var alla möjliga typer. Allt från gamla raggare till unga tjejer och killar.
Efter 4 timmar kände vi oss ganska mätta på 60-tals musik och begav oss hemåt igen.

I dag efter frukost tog vi oss ut till
Herresta Lada där vi tittade på fina prylar och fina tavlor. Vi tog en fika med smaskigt hembakat bröd.  
Sedan var det dags för Mjölbyborna att åka hem igen. Vi Körde in Nicklas och Sandras bil till KS igen. Det kostar 100 kr/dygn för dem att ha bilen stående där. Det är förjäkligt att man inte kan få ett speciellt p-tillstånd när man befinner sig i deras situation. Nicklas berättade också att han inte får någon mat på sjukhuset. Han får inte ens köpa samma mat som Sandra får. Han hade fått gå till Pressbyrån och köpa färdigmat som han kunde värma i en MIcro. Vad är det för rättvisa. Båda behöver ju vara där för lille Max skull.
Vi hann ta en snabb fika i kafeterian innan dom skulle träffa en läkare och få lite mer information.
I o m det fick vi tid över och hann åka till Lunda för att se när Mathilda red.
Mathilda red på en liten häst som hette Jeppe. Efter lektionen fick hon leda upp honom till stallet innan vi åkte hem.
Mathilda ville så gärna att vi skulle följa med dem hem så vi bestämde oss för att äta tillsammans. Dom skulle äta lax och det hade jag också lagt fram hemma så det passade ju bra. Vi åkte hem och jag fixade en vitvinssås, packade ner vår lax och gick hem till fam. Åström.
Innan och en stund efter maten hann Mathilda och jag leka lite i hennes rum.
Vid 19-tiden gick vi hem igen.
Egentligen skulle Farfar Stefan och Farfar Eskil firat med en Cognac att dom just blivit farfäder under oktober. (Stefan för första gången och Eskil för andra).  Men Eskil hade blivit sjuk och måste ställa in. Men farfäder ska dom ju vara under många år så det får väl bli en annan gång.

Så var den här helgen över och i morgon är det arbetsdag igen. Helgerna går alldeles för fort.
För att orka upp i morgon ska jag nog hoppa i säng nu.
Vi får se om det är väder för en morgonpromenad i morgon och då måste jag gå upp kl. 5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback