Äntligen fredag!

Min sista arbetsdag innan den första lilla (korta) semesterperioden. 1 veckas ledighet när vi ska försöka få ordning på sånt som måste fixas hemma. Men lite lata stunder ska vi väl få också. Fast det numera känns som om även semestern är stressig. Det är så mycket man vill hinna med, så många man vill hinna med att träffa. Det är helt sjukt hur vår värld har blivit. Man undrar varför. Vi vill väl hinna med så mycket som möjligt under vår livstid. Men frågan är om vi inte förkortar vår livstid pga av det. Det kanske är tänkt att vi ska hinna med en viss mängd under vår livstid och snabbar vi på det så blir livet kortare. Ja, vem vet...inte jag.
Andra funderingar jag har:
Att våra ögon blir sämre när vi blir gamla kanske är för att vi ska slippa se hur kroppen förfaller. När jag ser mig själv i spegeln utan glasögon, tycker jag att det är ganska ok. Tar jag däremot på mig glasögonen och ser mig i spegeln blir jag förskräckt över alla rynkor. Inte kul alls.
Att gamla människor tycker att allt i samhället blivit så hemskt. Musiken är hemsk, modet är hemskt, mm. Det kanske är för att man ska tycka att det är ganska skönt att få lämna det när man dör.

Ja, ja det är sånt jag funderar på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback