Den här veckan...

... har det hänt saker som jag kunde vara utan.  I onsdags fick min kära syster besked om att  den huvudvärk (plus en massa andra symtom som hon inte berättat om tidigare) beror på att hon haft ett antal blodproppar i huvudet. Det är så himla orättvist att just hon drabbats hon som alltid ställer upp på alla andra. Men kanske är det just därför. Det går inte att bara ställa upp och hjälpa alla så fort dom kallar. Man måste ta hand om sig själv också. Jag hoppas att hon inser det och speciellt att alla i hennes omgivning gör det. Det är inte magsjuka, förkylning eller influensa hon drabbats av. Det kunde ha gått riktigt illa. Nu gick det förhållandevis bra och det är jag otroligt glad för.

I torsdags morse startade inte vår klockradio. När Stefan gick upp upptäckte han att vi inte hade någon ström. Jordfelsbrytaren hade slagit ut. Han återställde den och gick på toa. Då blev han blöt om fötterna. Vår varmvattenberedare hade pajjat!. Vilken himla tur att vi var hemma. Stefan kontaktade en av sonens kompisar som arbetar med sånt. Innan kl. 15 på eftermiddagen hade vi en ny beredare och den gamla var på soptippen. Skönt att det gick att lösa så snabbt. Där rök ett antal tusenlappar men det var väl lite väntat att beredaren skulle ge upp något av det närmsta åren. Den var trots allt från 1993 och våra grannar har bytt sina en efter en.

I morgon kommer B-M och B och då ska vi eventuellt ta en tur in till stan och besöka
Hallwylska Palatset. Jag har varit där några gånger tidigare och tycker att det är kul att titta på Wilhelmina von Hallwyls olika samlingar som består av allt från uniformsknappar till tavlor mm.
På söndag har vi tänkt ta en tur till Norrtälje. Men då ska vädret vara bra annars får det vara.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Välkommen till Norrtälje!

Kanske springer vi på varandra...!

Fika rekommenderar jag på en En liten smula på Tullportsgatan.......och Akeba är en affär man absolut skall ta sig en titt i,samma gata!

Annars så har jag inte direkt några tips. Kommer ihåg när jag var liten och man fikade i det gamla flygplanet i parken.!

Postat av: ina

Pga av nåt fel kom aldrig fram mitt 1-a kommentar så jag skickar ett till. Det är inte alls roligt att det händer sådant i eran familj, att allting går sönder har hänt mig också. Men nu är jag mycket lyckligare, det har börjat ett nytt liv för mig, känns det som. Jag önskar samma till Er alla, och ber för Er!

2008-07-13 @ 21:51:40
URL: http://iinnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback