Så roligt....

I går kväll var det nystart på Kör för alla. Som jag har längtat! Caroline var lika rolig som vanligt. Den här gången var det lite mer genomgång för dom som är nya så vi hann inte sjunga så himla mycket. Men några låtar blev det.
Ketchup song  fast på svenska. Jättekul men rätt svår. John Lennons Imagine, Pink Floyds Another brick in the wall och Marie Fredrikssons Ännu doftar Kärlek. Det är en ganska varierad repertoar med andra ord. Men det är jätte, jättekul.

Den 3:e maj ska vi vara med på en välgörenhetsspelning i Blå Hallen, Stockholms stadshus. Det är en spelning till förmån för barn och ungdomar. Då kan den som vill komma och lyssna på oss. Det ska bli kul. Jag är så glad att Sandra kom med förslaget att vi skulle börja i kören. Varför har vi inte gjort det tidigare?


Och nu är det fredag igen och januari bara svischade förbi. Var tar dagarna vägen? Jag förstår inte.


Kommentarer
Postat av: Pialotta

Det där låter hur kul som helst att sjunga.. har man bara någon liten sångförmåga så kan man det där. Härliga låtar ni sjunger.. Hos mig är det lite rock and roll idag.. se inslaget på Kafferasten:-)
Ha de fint i februaridagens knoppande invigelse.
((Kram))

Postat av: Mimmi

Kul när man hittar sin grej!
Idag var det en lång artikel om Caroline Uggla i DI:S helgbilaga om du inte sett det! hon verkar vara en härlig trygg människa!

2008-02-01 @ 12:44:07
URL: http://mymim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback