Tillbaka...

...från vår lilla tur ner till Linköping - Huskvarna - Mjölby.

Det är skönt att vara hemma igen. Men vi har haft några trevliga dagar. Vi började med att besöka svärmor i Linköping. Hon mådde inte så bra. Hon har blivit riktigt skruttig. Men närmar man sig 90 så är det kanske inte så märkligt. Vi misstänker dessutom att hon haft en lite propp eller liknande eftersom hon plötsligt fick en väldigt kraftig värk över höger öga och därefter sett dubbelt. Detta fick vi veta några dagar innan vi åkte ner. Envis som hon är ville hon inte söka läkarvård. Och tvinga henne kan ingen göra. Hon är förvånansvärt klar i huvudet för sin ålder. Tidigare har hon även varit kvick i kroppen men nu stuttade hon liksom fram. Vi får väl se hur det utvecklar sig.

Efter ett par timmar åkte vi vidare till Stefans moster och morbror i Huskvarna. Moster K som tidigt i våras även hon drabbades av en propp i huvudet var så gott som återställd igen. Väldigt skönt att se med tanke på vad som hände i somras då hon fick ett riktigt raseriutbrott. Något vi aldrig varit med om tidigare. Även om vi visste att det var sviter efter proppen så var det väldigt olustigt. Nu märkte vi ingenting av det. Enda återstående menet var enligt henne själv att allt tar lite längre tid. Men är man 78 år är väl inte det så konstigt heller.

Som vanligt när vi är på besök blir det ett besök på A6 Center och mellandagsrean. Jag hittade ett par nya inneskor för 99 kr på en butik som sålde ut allt.

I morse efter frukost, vi äter alltit väldigt långa frukostar när vi är hos dem, packade vi in oss i bilen för hemresa.
Vi stannade till hos Stefans syster & svåger i Mjölby. Där bjöds vi på god soppa och nybakat bröd. Hallon/maräng kaka och vanlijvisp. Mycket gott och trevligt. Tack för idag B-M & Bosse!
Lite senare än vi tänkt fortsatte vi hemåt Stockholm. Hemma var vi strax efter 18. Åh vad hemmakär jag blivit. Det är kul att åka bort men SÅ härligt att komma hem igen.
I morgon blir det middag hos syster Eva.

                

Kommentarer
Postat av: Sandra med Mathilda & Melker

Välkomna hem igen!Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback