Sen sist...

...än så länge ingen kräksjuka. Så skönt. Om jag blivit smittad på jobbet skulle det ha brutit ut nu.

På torsdagskvällen var det som vanligt kören.

Men åh vad det är svårt att få texterna att fastna den här terminen. På söndag 7 dec ska vi sjunga på centralen och jag kan inte texterna särskilt bra. Vi har en träning till innan söndag.

De texterna som är svårast är:
Hallelujah (Leonard Cowens)
Fairytale of New York
Keep on rocking in the free world.


Tidigare har Caroline haft texterna på en owerhead men nu skulle vi ha de utskrivna texterna i handen. Tyvärr stämde inte dom texterna med vad vi sjungit tidigare och det blev många avbrott och rättande i våra papper. Det kändes inte så bra. Efter lite övertid hade vi i alla fall kommit igenom alla texterna.
På vägen hem tog vi en tur via Mc Donald och köpte en varsin hamburgare. Jag var så hungrig och hade ingen lust att börja fixa något när vi kom hem.

Effektiva Sandra sitter och planerar matlista medan vi väntar på att kören ska börja.


Fredag eftermiddag blev jag hämtad av Stefan efter jobbet. Vi åkte hem och åt lite innan vi åkte till Maxi och handlade inför lördagens middag med våra grannar. En tur inom systemet också där vi bl.a. köpte en liten flaska portvin som kycklingen skulle puttra i. Vi passade på att köpa två små vinflaskor till Mamma och Pappa också. Sen åkte vi  till Coop och köpte räckmackor till dom som dom skulle ha på kvällen. Efter middagen hämtade Stefan ner alla elljusstakar från vinden och som jag sedan satte upp.
På kvällen sydde jag röda julgardiner till köket. Först när jag satte upp dom var jag lite tveksam. Men Stefan tyckte att det såg bra ut så vi bestämde att vi skulle låta dom sitta uppe och se hur vi trivs med dem.


Oj vad plottrigt det ser ut på bild men nu har jag rensat bort lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback