Vardagslunk

Då är man tillbaka i vardagen igen. Det går snabbt att ställa om sig. Tyvärr, tycker jag. Jag skulle vilja hålla kvar semesterkänslan lite längre, men hur lätt är det när det skiljer över 20 grader.
Vi har tagit upp morgonpromenaderna igen. Nu är det svart när vi möter Sandra vid busshållplatsen. I morse var det bara 8,5 grader varmt. Vi har fått byta promenadväg så nu går vi på asfalterade vägar. Vår lilla solhälsning när vi vänder oss mot solen, sträcker ut armarna och säger: God Morgon solen, kan vi inte uppföra heller. Solen går inte upp förrän vi är nästan hemma igen. Och hur skulle det se ut om folk såg oss. Dom skulle tro att vi var knäppa. Men det har blivit en liten kul grej som vi kört med.
Jag har bokat in mig på några träningspass på Sats också. Nu blir det core på måndagar och så ska jag prova Yogan på onsdag. Har inte vågat vara med på Yogan sedan jag hörde Yvonne Lin i Radio Sthlm säga att man inte ska ha huvudet lägre än kroppen om man har högt blodtryck. Ingen har kunnat svara på om det gäller även om man medicinerar och håller blodtrycket på en normal nivå. Jag som har yogat till och från i snart 10 år men då blev jag lite skraj. Får väl vara med på dom övningar där man inte har huvudet lågt.
 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ang huvud o yoga så är tyvärr inte SATS intruktör så kunniga medicinskt i allt runt yoga. Vad jag vet så är inte huvudståendeaxel stådende och plogen bra att göra vid högt blodtryck ont i nacke och när man har mens! Prova någon gång att gå på kvinnoyoga för då tar man upp massa medicinska aspekter också. Mår du bra när du gör övningarna och inte tar dem till ytterligheter så är det väl ok.
Ha en bra dag....Ni får väl avsluta med solhälsning hemma :-))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback