Fakta/vanor

Har blivit utmanad av Sandra
Regler:
Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg som innehåller åtta fakta eller vanor om en själv. I slutet av inlägget utmanar bloggaren åtta nya personer. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så att de vet att de har blivit utmanade.

* Jag har nog blivit lite internetberoende. Så fort jag undrar över något måste jag ut och hitta ett svar.

* Jag har varit med och dragit igång den första BMX klubben i Sverige samt Svenska BMX Förbundet (det gick så småningom in i Svenska Cykelförbundet). Dessutom var vi med och introducerade snowboarden i Sverige. Det var inte populärt i backarna då.

* Jag kan vara väldigt långsint. Om någon är dum mot mig glömmer jag det aldrig.

* Jag är ganska blyg av mig och har väldigt svårt att kallprata med folk jag inte känner. Skulle vilja vara mycket mer social och kunna prata med vem som helst.

* Jag avskyr lever.

* Jag otroligt dåligt lokalsinne. Och vill helst inte köra bil inne i Stockholm.

* Jag har fått en gratis resa till Hawaii av det Amerikanska flygbolaget Pan Am då dom överbokat planet från New York till Stockholm. Vi var 48 st som fick gratisbiljetter om vi väntade och tog ett senare flyg. Vi utnyttjade våra biljetter för en resa till Hawaii året efter. Pan Am gick i konkurs några år senare.

* Som barn fick jag tillbringa en kort tid på Orhems Barnhem, då min Mamma blev sjuk. På den tiden hade Papporna ingen möjlighet att vara hemma med barnen om Mamman blev sjuk. En upplevelse som jag inte önskar någon. Senare fick jag och mina systrar vara på sommarkollo av samma anledning. Kollo då på 50-talet har inga som helst likheter med dagens kollo. Jag lovade mig själv att aldrig skicka mina barn på kollo. Det har jag hållit också.

Jag utmanar den som vill bli utmanad.
Jag känner inte så många som bloggar och jag skulle aldrig våga (se punkten om min blyghet) utmana såna bloggare som jag brukar läsa. Men om någon antar utmaningen vore det jättekul om jag fick veta det genom en kommentar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback