Oj vilken helg....

Jag, Sandra,  Mamma, syster Eva, och syster Ingers dotter Åsa. Flög till Kalmar i fredags för att hälsa på syster Inger.
På flygplatsen möttes vi av ett uppbåd journalister och fotografer. Vi funderade över vilka höga personer som kunde tänkas ha åkt med samma flyg som oss. Då kommer en tjej från SR och sticker sin mikrofon under näsan på Eva. Hon undrar om vi varit oroliga nu när vi åkt med SAS Dashplan. Det var första turen efter uppehållet på grund av några incidenter. Eva svarade att vi inte var ett dugg oroliga och Mamma inflikade på skämt att vi hade gått runt och sparkat på däcken innan vi lyfte. Reportern frågade även Sandra om hon varit orolig.  Men inte hade vi varit speciellt oroliga. Vi antog att allt var noga kontrollerat och i sin ordning efter all uppståndelse.
På lördagen när vi var ute på promenad i Kalmar ringer Sandra (som stannat hemma för att fixa med datorn) och säger åt oss att köpa "
Östran" för vi är med på bild där. Vi gick in på Ica och slog upp tidningen och började gapskratta. Herregud en halv sida i tidningen upptogs av ett foto på bl.a. oss fem på väg från planet. Vi köpte de fyra ex av tidningen som fanns kvar. När vi kommer hem har Sandra dessutom hittat ett inslag på P4 radio Kalmar där rubriken löd: "Vi gick runt och sparkade på däcken". Snacka om att vi höll på att skratta ihjäl oss. Dom hade gjort en nyhetsrubrik på Mammas skämt. Oj vad kul vi haft åt detta under helgen.
Det har över huvud taget varit en väldigt trevlig och rolig helg med mycket skratt och knasiga upptåg. Vi har shoppat, ätit och druckit gott och sjungit jättemycket till Singstar. I lördags hade vi "skönhetsdag". Jag hade sett ett "recept" på en ansiktsmask i tidningen Hälsa. En ½ avokado skulle blandas med 4 cm banan och en äggula.
Vi blandade det x 6 eftersom vi var 6 stycken. Det blev jättemycket! När vi väl smetat in så mycket vi kunde i ansiktet var det någon som kom på att det kanske var bra för håret med. Sagt och gjort vi som var kortklippta smetade håret fullt med geggan. Oj vi skrattade så vi tjöt. Vi såg för djävliga ut. Under tiden masken verkade gjorde vi handbehandlig med mina Mary Kay krämer som jag köpt för dyra pengar men aldrig använder. Men händerna blir jättemjuka och lena.
Jag vet inte om avokadogeggan hade någon som helst effekt på vare sig håret eller ansiktet men det var inte helt lätt att tvätta bort det.
image365
Så här vackra var jag och mina systrar med avokado i ansikte och hår.
Ja det var riktigt roligt. Det var roligt att vi kunde samla ihop oss alla tjejer och åka ner till Kalmar.
Speciellt roligt var det att Åsa och Sandra hade möjlighet att följa med.
Jag hoppas att vi kan göra om det här fler gånger. Tack Mamma som bjöd oss alla på flygbiljetten.
 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du och de andra verkar haft en helmysig helg!

Postat av: Marianne

Ja, vi hade riktigt riktigt skojigt. Det var länge sedan jag skrattade så mycket.

2007-10-08 @ 11:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback