Ny sammanfattning

I onsdags kväll var vi på Hamburger Börs och såg Nanne Grönwalls show Vild. Stefan hade fått fyra biljetter så vi bjöd med oss Sandra och Nicklas. Innan showen åt vi middag. Mat som var "sådär". 1 glas husets röda som i verkligheten var ett ½ glas (snålt). Den hemgjorda vaniljglassen till efterrätt var isig. Nötkrokanten som serverades till var lite, lite strö ovanpå glassen. Till glassen serverades också 1 hallon, 1 björnbär, 1 delad jordgubbe och en pytteklyfta kiwi. Jag kan säga att maten långt ifrån levde upp till det otroligt höga priset.

Showen var bra. Hon har en otrolig energi de lilla kroppen. Tyvärr hade vi ett sällskap på 4 personer i 40-årsåldern precis nedanför oss och som störde. När Nanne var som mest känslosam och pratade om sin bröstcancer och sedan sjön "Ännu en dag" satt dom och pratade med varandra med höga röster. En kvinna vid ett bord bredvid vände sig om och bad dom vara tysta. Det hjälpte inte. Till slut gick en annan kvinna och sade till på skarpen. Då blev dom lite tystare. Den ena mannen i sällskapet lämnade sin plats varpå den andra mannen började kasta papperskulor på kvinnan som sagt till honom. När hon ignorerade honom flyttade han sig närmare och började skjuta tandpetare på henne i stället. Då kom som tur var en vakt och ledde ut honom därifrån. Kvinnorna i sällskapet satt kvar. Efter att dom skrålat lite blev dom varnade av vakten. Efter ett tag lämnade även dom sina platser och försvann. Skönt.

image386
Bilden från Haburger Börs hemsida.

Efter showen åkte vi direkt hem. Vi skulle ju upp dagen efter.

I torsdags var det ingen kör. Trist. Jag passade på att stanna till och handla på vägen hem i stället. Stefan var på gympa med efterföljande öl (hmm)

I fredags blev det en skön hemmakväll.

I går kväll och i natt var vi barnvakt. Det gick jättebra. Inga problem med läggning eller så. Barnen vaknade och kom in till oss under natten. Man skulle ju kunna tänka sig att i alla fall Melker skulle bli ledsen och sakna Mamma eller Pappa, men det var inga problem. Dom somnade om snabbt båda två. Micke och Sandra kom hem efter halvtvå och smög sig in och sov i datarummet. Det var meningen att dom skulle sova hemma hos oss men dom hade glömt nycklarna hemma. Men det gick ju bra i alla fall.


image385
Den här läskiga tjejen kom och hälsade på oss i går.

I dag har vi tagit hand om lite hemma. På eftermiddagen åkte jag till Mamma och Pappa. Jag lagade mat som vi åt tillsammans. Köttfärsbiffar i medelhavssås. Gott. Vi åt exotisk fruktblandning med vaniljglass till efterrätt.

Pappa är just nu inne i en period när han helt plötsligt bara börjar gråta. Han försöker säga något som vi inte förstår och sedan börjar han gråta. Det är jobbigt både för honom och för oss.

I morgon är det jobbardags igen.

Helgerna går sanslöst fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback