Regn mm....

I morse var det inget vidare skönt när vi tog vår vanliga morgonpromenad kl. 05,30. Det blåste och regnade. Det var inte speciellt kallt men regnet blåste rakt i ansiktet. Efter den svettiga promenaden var det bara att hoppa in i duschen och sedan ta sig an frukosten. Det är så himla skönt att vi har god tid på oss. Vi brukar sätta oss till bords runt sju och sitta kvar till halv 8. Då hinner man äta i lugn och ro, prata eller läsa. I morse hade Stefan inte så bråttom heller eftersom han ska åka söderut på jobb.


I går kväll när jag kom hem körde jag ett aerobicpass medan Stefan började montera den nya toastolen som han köpt. Vår gamla har suttit där sedan huset byggdes 1970 så den började bli lite skruttig plus att den spolar enormt mycket vatten mot vad de nya toaletterna gör.


Senare på kvällen kollade vi på episod 2 av Sopranos. Vi kollade inte på det när det gick på TV. Jag har jättesvårt att följa serier. Jag glömmer bort att titta. Men jag har hört så mycket om Sopranos och när jag läste om serien i M-Magasin blev jag ännu mer nyfiken. Jag vet att två av killarna på jobbet följt serien och tyckt att den var bra. Jag frågade dom om dom visste om det fanns någon DVD-box och det visade sig att en av dom hade en som jag fick låna. Så nu har vi hela första säsongen att titta på.

Första avsnittet var lite rörigt med en massa personer som man inte riktigt fick kläm på vad det var för typer. Men efter andra avsnittet har vi fått lite mer hum om vem som är vem.


Bild från: SVT


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Blir imponerad av att ni promenerade i morse

Postat av: Pialotta/Kaffebönan

Kul du gillade min Kafferast:-)
Sopranos har jag inte alls följt den senaste tiden.
Finns en sån massa olika program att man snart inte vet vad man ska titta på. Gillar Prison Break och har följt det hela tiden:-)
Andra Avenyn har jag oxså följt med i .. så finns det så mycket annat oxså..
Skönt att vara i god tid vid frukostbordet .. det där är heligt för mig .. ett par koppar kaffe frukostmackan och så dagens blad..
Mannen börjar tidigt så jag sitter där alldeles alena i lugn och ro:-)
Ha de gott kramkram

2007-11-06 @ 17:34:05
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Marianne

Mimmi: Det var ganska skönt ändå när man väl kom ut. Fast lite blöt om fötterna blev jag. Vi får väl se hur det blir i morgon. Dom har sagt att det ska frysa på. Kanske blir det halt.

pialotta/kaffebönan: håller med dig om att det finns alldeles för många program, men det sorgliga är att väldigt mycket är så dåligt.

2007-11-06 @ 21:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback