Grattis älskade son

image404

Så här dags för exakt 30 år sedan
.....höll jag dig för första gången i min famn. Du hade så bråttom att komma ut. Värkarna startade lite lätt vid halv fyra på morgonen. 5,15 skrevs vi in på BB. 6,36 föddes du. Du vägde 3450 g och var 48 cm lång. Du var så söt med en rejäl mörk kalufs och stora blå ögon.
Världens goaste, sötaste och gladaste lille kille har nu blivit en vuxen man. Fortfarande lika go och glad. Kanske inte lika söt, men skäggig ;-)
Du bestämde dig tidigt för att du skulle bli bil- eller cykelmekaniker. Nu är du bilmekaniker med egen verkstad. Verktyg, bilar och motorcyklar har alltid varit ditt stora intresse.
Hunden på bilden var inte vår, men i dag har du ju en egen stor hund. Rottweilern Ronja som är lika snäll och go som husse och matte.
I kväll ses vi för att fira ihop med bl.a. Mormor & Morfar som inte kan vara med på din stora fest på lördag.
Än en gång Grattis "lilla" gubben.


Kommentarer
Postat av: Sandra

I dag har jag alltså varit storasyster i 30 år :)

Vid första snabba blicken på bilden, under tiden den rullades upp, så hann jag tänka "När är den bilden på Melker tagen" fast sen såg jag ju vilken bild det var...

Melker blir tvärarg när jag säger att det är Nicklas, han säger; Det är jag och min Ronja

Ses sen!

Postat av: Marianne

Ja, så är det. Tänk att min yngsta är 30! Det är inte klokt. Jag måste nog inse nu att jag inte är 35 längre. Jag satt och kollade igenom en massa kort igår innan jag valde detta. Att se bilderna på dig och Nicklas är som att se Melker och Mathilda. Speciellt Melker och Nicklas är jättelika i den åldern.
Yes! Ses sen.

2007-11-21 @ 08:46:00
URL: http://marianneekwall.blogg.se
Postat av: Pialotta/Kaffebönan

Oh så go bild du bjuder på så här på förmiddagen.. Visst är det nostalgi och bilderna går aldrig ur hur gamla de än blir våra älskade ungar. Jag hade ju just en som fyllde 35, min "lille pöjk":-)
Ha de fint kram

2007-11-21 @ 10:50:40
URL: http://kafferasten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback