Nytvättade fönster...

..har vi! Måste passa på i dag när det var någorlunda fint väder och jag vill att våra gäster nästa helg ska kunna se ut genom fönstren. Sedan hörde jag att det förmodligen ska regna eller komma snöblandat regn i veckan. Skyll på mig...så går det när man gör sig till.
I fredags när jag satt i köket fick jag höra ett konstigt tickande ljud från vardagsrummet. När jag kom in fick jag se att det droppade från taket. Bara att ställa en hink under droppet och ta sig upp på vinden. Jag hittade ett par ställen där det droppade in genom yttertaket. Jag ställde plastkärl under och ringde hem Stefan. Efter att han skottat bort snön och rensat bort skräp under takpannorna hittade han några läktspikar som åkt upp. Det är bara att kontakta en firma för omläggning av taket. En massa sköna tusenlappar som vi skulle kunna göra roligare saker med. Men, men dom flesta grannarna har ju lagt om sina tak de senaste åren så varför skulle vi slippa. Tur att jag åkte direkt hem i fredags. Normalt brukar jag åka och fika hos Mamma och Pappa efter jobbet på fredagarna. Hade jag gjort det i fredags hade vi väl tvingats lägga ny parkett också.

I dag har vi tränat yoga och core. På eftermiddagen satt vi ute isolen och fikade innan jag putsade fönster. Fåglarna kvittrade som tokiga och jag kände mig alldeles lycklig. Är våren på väg nu? Jag hoppas det.

I morgon är det måndag och arbetsdag igen. Har anmält mig till yoga i morgon med. Jag kan behöva mjuka upp kroppen lite. Nu blir det sängen och boken i Cirkels mitt av Dan Brown. Lite småjobbig i början hoppas att den tar sig vart efter... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback