Vår första semesterdag..

Första riktiga semesterdag alltså (innan var det ju bara vanlig helg) blev riktigt härlig.
Vi vaknade strax före åtta. Klädde oss i träningskläder, tog våra stavar och gick två varv i spåret i skogen. Det var riktigt varmt och skönt. 40 min var vi ute. Sedan gick vi hem och tog en lång och skön frukost. Det är så skönt att ha motionen avklarad sådär på morgonen annars är det lätt att det inte blir av. Stefan fortsatte med trallen och jag började lasera delarna till vår blivande redskapsbod. Vid tvåtiden åkte vi hem till Nicklas och Sandra. Vi bytte om till stövlar och långbyxor och gick ut i skogen och plockade blåbär. Plocka bär är väl inte direkt roligt, men vi äter blåbär till gröten varje morgon och det kan ju vara kul att veta att man plockat dom själv. Det var mysigt att krypa runt och plocka bär samtidigt som man småpratar lite. Det är så himla sällan vi har möljighet att umgås med Nicklas och Sandra och jag saknar det verkligen. Ronja tyckte nog också att det var härligt att lufsa runt och böka lite även om det var väldigt varmt. Efter ett par timmar ringde dotter Sandra och undrade om dom också kunde komma och fika så då börjde vi traska tillbaka hemåt. Jag, barfota i gummistövlar, började känna av skavsår på hälarna. Men det gick bra. 
Innan fikat blev det bad i Nicklas och Sandras nyinskaffade pool. Stefan och jag hade inga badkläder med oss så vi fick titta på medan dom andra badade. Efter det ville barnen hoppa på studsmatta innan vi till sist satte oss att fika. Sandra Ö hade gjort en ljuvligt god smoothi på jordgubbar, lättyoghurt vanilj och lite apelsinjuice. Läskande och gott i värmen.
Vid sjutiden bröt vi upp och åkte hemåt. Vi åkte vägen om Maxi och handlade lite. PÅ vägen hem hämtade vi en pizza som vi delade på till sen middag.
Jag kände mig så glad efter en jätte trevlig dag med båda mina barn, deras respektive och barnbarnen. Kan livet vara bättre....
image279
Sandra sprutade vatten med trädgårdsslangen och Ronja njöt av svalkan. Hon är fin vårt fyrfotade barnbarn.

image281 
En liten del av blåbärn vi plockade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback