Semesterns fjärde dag...

...tillbringades i Vaxholm. Eller i alla fall ett par timmar. När vi drog upp persiennerna var det grått, grått och skitgrått ute. Det kändes inte så lockande att åka båt idag. Men vi beslöt oss för att ge det en chans. Och det blev ju faktiskt ganska bra även om det inte var tillräckligt varmt för att sitta ute på båtresan. Vi tog båten kl. 10 och var i Vaxholm strax efter 11. Vi tog en vända på stan och tittade in i de små butikerna. Sedan blev det lunch på restaurangen nere i hamnen. Lite kändisskvaller.... Börje Salming med son åt där idag. Jag åt en god lax med potatis och dillsås.
image294

Efter maten var det bara att invänta båten tillbaka in till stan. Melker ville ha min kamera och ta kort eftersom Mathilda fotade med Sandras kamera.

Resultatet:
image287
Pappa Mickes öra...

image288
Och jag tror att det är Pappa Mickes fötter....

image289
Och sen det mittemellan..

image290
Himmel och hav lite konstnärligt på snedden

image291
Här gick det lite bättre. Morfar och Sandra Ö kom med på bilden. Bra gjort av en fotograf som bara är 2 år och 3 mån.

image293
Sandra och Mathilda satt och mediterade vid kajkanten

image296
Mathilda och jag fotograferar varandra

14,15 gick båten tillbaka in till stan. Vi skiljdes åt på parkeringen. Stefan, jag, Nicklas och Sandra åkte till Elkedjan för att titta på spis som vi ska köpa åt dem. När vi kom hem lade Stefan och jag oss på sängen och slumrade till en stund. Vi var så trötta. Efter middagen har Stefan fortsatt med grunden och jag har strukit lite tvätt.
Det blev en ganska bra dag trots det trista vädret i morse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback