Disney on Ice

I går tog vi med oss Mathilda till Globen för att se Disney on Ice. I år var det princesstema. Hennes favoriter. Föreställningen började 12,30 och vi var där ca 12,00. Innan det började gick vi och kikade lite på vad dom hade till försäljning. Mathilda ville ha en Bellfigur för 100 kr. Vi köpte den men hann inte hitta något till Melker inna det var dags att leta upp våra platser. Oj vad högt vi skulle sitta! Nästan lite läskigt.
 I första akten var det flera olika berättelser om Snövit, Törnrosa, Ariel, Mulan, Alladin mm. I pausen ville Mathilda ha en mugg med någon issörja i. Hutlöst dyrt 70 spänn. Och jag tror inte att issörjan var god heller. Men muggen var fin. Andra akten var ägnad åt askungen. Dom är otroligt duktiga och allt är jättefint uppbyggt. Askungen brukar vara Mathildas favortit, men när jag frågade henne efteråt vad som varit bäst sa hon Törnrosa. 
  Bell1
Mathilda Bellfigur

Sluscen1

Slutscen

Några slutscener, med alla princessor på isen

Slott1

Det fina slottet i slutscenen.

Efter föreställningen åkte vi hem och lämnade Mathilda, innan vi åkte hem och fikade och vilade en stund. Sedan gick vi ner till dom igen för att äta middag. Mycket smarrig oxfilé med en massa gott till. Innan middagen spelad jag och Mathilda Tjuv och polis, gjorde pärlplattor mm. Efter middagen spelade vi Buzz junior eller nåt sånt, med apor. Senare spelade vi Buzz för vuxna. Det är skitsvårt. Jag hör inte vad det är för låtar som spelas. Men kul var det. Det blev en riktigt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback