Fredag

och vi har tackat av en av ägarna till företaget jag är anställd på. Blommor och en STOOOOR flaska Famous Grouse. Kaffe och smarrig tårta.
image335

image336

Den fina buketten som B fick av oss. Inköpt på Blomsterlandet.

Nu börjar förhoppningsvis en ny och mer utvecklande fas i företaget. Lite mer framförhållning, framtidsplanering och lite nya idéer. Det har varit skralt med sånt de senaste åren vilket känts frustrerande för personalen som velat mycket mer. Hoppas att han också kommer att känna att det var rätt beslut och passa på att njuta av livet nu.

Åkte en sväng till Mor & Far efter jobbet. Allt var bra med dem.
Åkte sedan hem och började städa. Stefan är i Tyskland så det blev ingen fredagsmiddag med vin i kväll. En fördel med det är att jag inte är lika trött som jag brukar vara på fredagskvällen.

Hösten verkar ha kommit för att stanna. I morse när jag gick upp var det 3 grader varmt. Bilens tak var täckt med frost och det var kyligt om kinderna. Det är väl lite väl tidigt med så låga temperaturer i slutet av augusti. Hoppas att vi får uppleva åtminstone några varma dagar till under hösten (förutom dom på Kreta alltså).
Sandra och jag gick vår promenad och hälsade solen välkommen :-) i gläntan där vi brukar se hästarna beta (fast i morse var dom inte där).
 Nu blir det nog hopp i säng och lite läsning i min bok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback