1 natt blev det...

........med god sömn. I natt blev det riktigt jobbigt. Jag fick ett riktigt läskigt dubbelslag på hjärtat när jag precis lagt mig. Sedan var tankarna och oron i full fart. Fast jag vet att det inte är farligt så kan jag inte låta bli att oroa mig. Har jag inte lite flimmer också? Det var ju det bl.a. som orsakade Pappas stroke.
Jag har klarat mig utan en massa dubbelslag ett bra tag nu. Något enstaka har jag känt av, men det har ju alla människor. Men det jag kände i går kväll var som om hjärtat gjorde en volt. Det är så jäkla läskigt.

I morse var det riktigt kallt. Kl. 5 tittade jag på termometern..... 5 grader varmt. På med långkalsonger under träningsbyxorna och på med vantar. Men det gick bra. Det är så oerhört vacker på ett ställe längs vår stig. Där man kan se ut över åker och äng och långt där borta går några hästar och betar i det tidiga morgonljuset. Man blir lycklig av det. Ska nog ta kameran med i morgon och föreviga det.
Vi är nu inne på vår 4:e vecka med morgonpromenader och Sandra är inne på sin 5:e. Hoppas att vi kan hålla det även när det blir kallare och mörkare.
När vi kom ut ur skogen i morse var solen som en stor strålkastare rakt i ögonen på oss. Tyvärr försvann den rätt snabbt och när jag åkte till jobbet strax efter 8 började det småregna.

Kommentarer
Postat av: Fysiologen =)

Be att få göra ett ultraljud på ditt hjärta så slipper du oroa dig mera! Kan va just oron som får hjärtat att spöka ;)

2007-08-28 @ 10:27:36
Postat av: Marianne

Hej
Jag har gjort två ultraljud, två arbets-EKG och en isotopröntgen. Jag har inget fel på syresättningen av hjärtat men vid det första ultraljudet hade jag dubbelslag på vart 12:e slag. Jag har en avvikelse i mitt EKG som skulle kunna tyda på en hjärtinfarkt, men det motsäger ultraljudet, där skulle det tydligen synas i så fall. Jag har aldrig haft ont heller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback