Vardag igen

Och tillbaka på jobbet efter min halsåkomma. Mycket att ta tag i när man varit borta några dagar. Ingen gör ju mitt jobb. Inte hade dom köpt bröd till morgonfikat eller frukt till fruktkorgen. Man ska vara som en morsa för dom. Haha.
Hursomhelst kändes det trist att behöva jobba i dag. Det känns ju som om jag inte fick någon påskhelg. Bara en lång sjukperiod. Tur att det är kort vecka och att dom lovat vackert väder till helgen. Då ska vi vara barnvakt över natten. Och Mathilda har redan talat om att hon vill sova med Mamma. Hmmm. Lite jobbigt är det. Vore roligare om det bara var att lägga dem och läsa saga och sedan somnar dom. Sist fick jag sitta i trappan hela kvällen tills hon somnat, vilket hon aldrig gjorde. Hoppas att det går bättre denna gång. Jag har sagt att hon inte kan sova med Mamma och att Mamma kommer dagen efter. Dom måste ju kunna vara borta en natt sådär och Mathilda känner ju oss så väl så det borde inte vara några problem.
Fortfarande har jag hackhosta som är fruktansvärt irriterande. Vi skulle ha tagit en promenad efter jobbet men det var så sabla kallt ute. Det får bli en timme på bandet istället.
I morrn ska det bli varmare i alla fall. Och idag har jag fått sommardäcken på min bil. Tack min lilla son (som hade ont i halsen och ev. feber, stackarn).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback