Mamma har bestämt sig

Hon och Pappa tar lägenheten på äldreboendet. Skönt men samtidigt lite sorgligt. Man hade ju hoppats att dom skulle ha fått åldrats tillsammans i sitt eget boende lite längre. Men nu är ju läget som det är och inte mycket att göra åt. En ny flytt drygt 1 år efter senaste flytten. A-M som arbetar på äldreboendet sa vid något tillfälle att en gammal människa tappar 30% varje gång dom måste flytta. Det låter ju inget vidare. Vi ska i alla fall se till att lägenheten blir fin innan dom flyttar in. Mamma hade hört att dom var tvingade betala för mat oavsett om dom ville äta där eller om dom väljer att laga egen mat. Låter mycket märkligt tycker jag. Dom har ju en egen lägenhet med kök. Vi trodde att man kunde välja att köpa matkuponger och äta deras mat när man inte orkade eller ville laga egen mat. Vi får undersöka den saken.

Nu har värmen kommit tillbaka och det är så skönt. I morgon torsdag har dom sagt att det klan bli närmare 25 grader varmt. Hmmm I like that!

I morgon kommer I & K och vi ska gå och se Singing in the rain. Jag fick biljetter i julklapp. Det ska bli kul. Har hört att den är riktigt bra. Hoppas att mina förväntningar inte är för höga bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback