En dag kvar...

...av påskhelgen. Och jag har fortfarande ont i min hals. När ska det ta slut. Normalt brukar man ju ha ont i några dagar sedan brukar det övergå till förkylning. Men icke nu. Det gör ont när jag sväljer och jag får hostattacker både dag och natt. Jag vaknar av att jag lagt mig på rygg i sömnen och förmodligen legat med öppen mun och så kommer hostattacken som ett brev på posten. Det är så j---a jobbigt. Upp och försöka hosta i en handduk så att Stefan kan få sova. Inte nog med att jag snarkar som en gris jag hostar också. Men han kör inte ut mig ur rummet.

I går var vi i alla fall och firade Melker som fyllde 2 år. Han är så himla rolig och gosig. Lille Skrutten fick en massa kläder i paketen och hela tiden ville han prova. När vi satt och fikade öppnade han paket från Eva & Thord. Det var en luvtröja och ett par byxor. Direkt skulle han ha det på sig. När han fått på jackan tog Sandra ett kort på honom. Då säger han till att hon ska ta ett till på honom och mormors (i det här fallet Morfar). Så ställde han sig så fint på stolen vid Morfar och poserade. 
image172

Han är så kul för han upprepar alla ord man säger. Så när han öppnade paketen som det var kläder i så sa vi vad snygga. Sedan sa han det hela tiden när han höll upp kläderna. Snygga!

Mycket paket blev det. En stor fin traktor som han kan sitta på och som hade släp, kom Farmor och Farfar med.
Den blev uppskattad.  Vi åt påskbord med sill och ägg och annat gott. Efter det kaffe med tårta. Vi var kvar i ett par timmar sedan var min hals så ansträngd att det sprängde ut i örat och det var dags att gå hem.
Senare tittade vi på Sing-a-long, Extra,extra och en spännande film. I sanningens spår med Sean Connery. Handlingen tog en oväntad och spännande vändning mot slutet.
Vi kom nog inte i säng förrän strax före 1 på natten.  Tur att man är ledig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback