Bokpaket... igen!

Jag kan inte låta bli att köpa böcker. Det var inte länge sedan jag fick ett paket från Adlibris. Nu var det dags igen.
I går fick jag Hillevi Wahls bok Kärleksbarnet och Linda Olssons Nu vill jag sjunga dig milda sånger.
Hillevis bok började jag på direkt trots att jag håller på med Nobels testamente av Liza Marklund. Men jag tycker att den är lite trög och tar inte tag i mig på en gång, så detta är den andra boken jag går emellan med.
Hillevis bok däremot kunde jag knappt släppa när jag börjat på den. Usch vad hemska uppväxter en del har haft. Hur klarar dom att leva vidare. Det är så sorgligt. Hur många barn är det som har det som hon haft det. Förmodligen många. I mitt förra bokpaket låg Sandra Gustafssons bok Maskrosungen. En bok som jag sträckläste och som handlar om en snarlik uppväxt som Hillevi Wahls.
Jag blir så tacksam över min "vanliga"  och kanske lite händelselösa uppväxt. Men med kärleksfulla, nyktra och skötsamma föräldrar.
I samma paket låg även Åsa Larssons Svart stig. Den snodde Stefan, så den får jag ta med på resan.
Får väl försöka läsa färdigt Liza Marklunds bok också. Jag tappade lusten lite, när jag kom till ett kapitel där Annika Bengtzon åker för att titta på det stora lyxiga huset hon köpt för pengar hon ska få i hittelön: 12 miljoner. Sånt händer inte.......
Nu måste jag sluta köpa böcker på ett tag. Jag har inte plats och jag kan inte slänga böcker. Pocketböcker ger jag bort men "riktiga" inbundna böcker kan jag inte ge eller slänga bort......ett dilemma. Hör jag en recension av en bok på radio och den får bra betyg och att jag tycker att den låter bra, då loggar jag in på Adlibris och beställer direkt. Aj, aj, aj inte bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback