Whiskyröst

..har jag idag! Det började i går och jag låter värre en whiskypimplande cowboy eller nåt.
Men för övrigt ä det rätt OK. Kanske beror det på att jag busade runt rätt bra med Mathilda och Melker medan vi väntade på snickaren som skulle komma.
Kunde i alla fall hjälpa till lite i helgen med flyttbestyren. Vi satte upp gardinstänger och gardiner i vardagsrummet, sedan var jag barnvakt på IKEA i lördags. Jag hade ingen ork att titta på något för egen del, men Sandra hittade lite av det hon skulle ha.
På kvällen åt vi halloweenmiddag hos fam. Åström Jr. Även fam. Åström Sr. var med. Trevligt.
Stefan och jag var på Jysk och köpte persienner till familjen. Där hittade jag ett fint tyg till köksgardiner. 5 m för endast 99,00. Vit botten med blå blomrankor. När Sandra fick se det ville hon med ha det. Hittade också ett tjockt tyg som jag tycker skulle vara jättefint till draperi i deras hall. Sandra litade på min smak så idag efter jobbet åker jag och köper det. Hoppas att hon blir nöjd.
När vi lämnade nya huset i går kväll var fönstren i S & M:s sovrum utbytta. Dörren till Mathildas dörr uppsågad och kattvinden i hennes del var så gott som färdig. Kul att se hur mycket som blivit gjort när kvällen kommer.
Sydde nästan färdigt mina köksgardiner på kvällen.
Host, host

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback