Torsdag 16 mars 2006

Soien skiner från en klarblå himmel. Trots att dom sagt att det ska vara mulet.
En natt uppkopplad till EKG är över. Det gick riktigt bra trots alla sladdar och dosa. Men jag har nog legat väldigt stilla. När jag vaknade i morse var sängen inte ens uppriven på vänstersidan. Så trots att jag tror att jag sovit bra så har jag varit medveten om sladdarna. Vågade inte träna i går eftersopm jag var rädd för att bli svettig och att klisterlapparna ska släppa då. Jag får ju inte duscha så i morse blev det tvätt med våtservetter! I går kväll någon timme innan det var dags för sängen hade jag en massa dubbelslag. Jag ska ju trycka på en knapp och ta exakt tid enl. dosan. Skriva ner det på ett dagboksblad. Det gick ju inte att göra det varje gång. En period kände jag av extraslag varje minut. Till slut blev ju det stressande att trycka och skriva ner så jag struntade i det några gånger. Får väl förklara för läkaren.
Ringde Mamma för att höra hur det är med henne. Idag var det bra igen. Skönt! Man blir lite orolig när hennes hjärta krånglar. Tänk om det skulle hända Mamma något. Hur skulle det gå med Pappa då? Vill inte tänka på det.
Efter jobbet åkte jag till Mamma. Eva var där. Vi åt middag innan vi åkte till Maxi för att handla till fredagen då Pappa ska vara hemma. Sedan åkte vi ut till Arlanda för att hämta Inger som kom från Kalmar. Planet landade på utsatt tid. Vi skojade lite om att jag skulle kunna tas som en självmordbombare med alla mina sladdar och dosan som hängde vid min höft. Det var inte värt att öppna jackan, haha. Tänk vilken panik om någon börjat skrika och peka på mig. Vakterna skulle ha kommit och hela Arlanda utrymts. Och så var det bara EKG. Undrar hur den kurvan skulle ha sett ut sedan när dom läste av den. Vi åkte hem till Mamma igen, där vi fikade, pratade och skrattade. Alla tre systrar hemma igen. Bara Pappa saknades. Det var tre månader sedan Inger var här senast. Det blir alldeles för sällan. Just nu skulle vi behöva henne här hela tiden. Eftersom hon jobbar inom hemtjänsten vet hon ju hur det fungerar. Vid 9-tiden kom Stefan och hämtade upp mig. Vi lämnade hans bil kvar över natten och tog min bil hem. I morgon ska vi ju åka in och ta bort EKG:t och då åker vi min bil eftersom vi har transponder till den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback