Onsdag 29 mars 2006

Ringde och sjukanmälde mig och fick då höra att vår server på jobbet kraschat. Jag skulle inte kunna göra något i alla fall. Det som datakillarna varnat för har alltså hänt nu. Hoppas att det finns ordentligt med back up denna gång.
Tror att det är magkatarr jag drabbats av. Det känns inte som vanlig magsjuka. Hmm jag måste ta mina loseckopior lite bättre. Dagen tillbringades mestadels i sängen. När posten kom hade brevbäraren med sig ett paket som han inte fick ner i brevlådan. Han råkade få syn på mig och visade att jag hade ett paket. Jag gick och skulle öppna dörren och säga att jag var sjuk men att han kunde lägga det på trappan så kunde jag ta det sen. Men när jag öppnade dörren hade han stigit ur bilen och stod precis utanför dörren. Skitkul. Jag såg väl ut som värsta vraket i morgonrock och svart under ögonen. Hmm. Det var i alla fall en tröja som jag väntat på. I övrigt var det en förlorad dag. En riktig skitdag!
Mamma och Eva packade porslin hemma hos Mamma innan dom åkte upp till Pappa. Eva berättade att han behövde gå på toa när dom var där. Han rullade själv in på toan och ställde sig själv upp. Och han stod utan att hålla i sig. Dessutom hade en av sköterskorna sagt att Pappa sagt en hel mening. Hon mindes inte vad det var tyvärr. Tänk om det äntligen vänt nu. Det kanske kommer att hända saker när han får komma hem igen. Hoppas, hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback