Hus

Sandra & Micke har plötsligen blivit med hus! Det gick jättesnabbt. Vi var med dom och tittade på det i söndags och i dag tisdag var det klart. Sandra och jag var på Steninge Slott som hade barnens nationaldagsfirande när telefonen ringde och hon fick veta att dom vann budgivningen. Oj, oj, nu blev det bråttom. Dom skulle vara hos mäklaren om en halvtimme och skriva alla papper. Stefan och jag tog barnen medan Sandra och Micke stack iväg. Nu måste ju deras radhus säljas. I morgon onsdag kommer mäklaren och fotograferar. Vi var kvar och hjälpte till med lite städning och styling. På dagen hade Stefan och Micke satt upp ett nytt staket och gjort en grind. Efter middagen åkte Sandra och jag iväg för att köpa blommor till rabatten mm. Tyvärr hade Maxi inte så mycket plantor som dom brukar ha, men lite fick vi tag på i alla fall. När vi kom tillbaka tog Stefan och jag tag i uteplatsen och rabatten. Sedan hjälpte jag till med lilla toan. Sandra och Micke rensade och städade resten av huset. Det blev mycket prylar som måste gömmas undan under fotograferingen. Varför samlar man på sig så mycket egentligen? Vi skulle också behöva rensa bort en massa hemma. Jag förstår inte att man ställer så mycket prylar pa alla möjliga ställen och hyllor. Hmm.
Vid 22,30 åkte Stefan och jag hem. Då var jag tvungen att fixa matlådor till lunch. Jag gjorde köttfärssås
och spagetti. Det gick ganska snabbt.
Sedan hann jag bara läsa några sidor i min spännande bok: Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson, innan det var dags att sova. I morgon är det arbetsdag. Tyvärr
Sandras hus
Hit flyttar familjen Åström i oktober.
Huset ligger inte alls långt från oss. Fågelvägen är det väl inte mer än 50 m kanske. Går man är det kanske 150 m eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback