Onsdag 8 februari 2006

Gjorde inget särskilt idag. Jobbade som vanligt. En kille från Citroen var här och intervjuvade oss för att eventuellt hitta kurser som vi kan gå för att vidareutbilda oss. Det är inom EU:s Mål 3. Vi får visst 8000 kr/person att lägga på kurser. Jag sa att det jag ev. kunde vara intresserad av var Ekonomi, löner och data. Vi fick även berätta vad vi tyckte om arbetssituationen mm. Kan bara konstatera att vi alla hade precis samma önskemål ang. arbetet och ledningen. Detta ska sammanställas och sedan ska han gå igenom det med chefen. Ska bli kul att se om han förstår!
Mamma var hos Pappa i dag. Han var lite gladare än i går. När Mamma kom var han med på sittande gymnastik. Det var Anne-Mari som hade den. Det hade gått sådär. Han verkar inte riktigt förstå vad han ska göra. Men vi får väl hoppas att det går bättre så småningom. Han får i alla fall gåträna varje dag verkar det som och det är kanon. Han blir bättre och bättre på att gå. Det underlättar ju en hel del om han kan gå korta sträckor. Mamma åt lunch med honom och sedan kom två gamla arbetskamrater och hälsade på. Tyvärr verkade Pappa inte så glad över det. Det kanske man kan förstå. Det är ju inte så lätt när man inte kan komunicera. Men jag tror ändå att det kan vara bra att han får stimulans från andra än dom som finns omkring honom på Arhem. Dom sa att dom skulle komma tillbaka och det är tufft tycker jag. För det är lika svårt för oss friska som det är förl Pappa.
På vägen hem hämtade jag upp lite varor som Mamma handlat åt mig på Maxi Nacka.
När jag kom hem kom Sandra för att gå på bandet en stund. Sedan kom Stefan hem från spinningen. Han hade köpt med sig Sushi hem. Smaskens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback