Lördag 18 februari 2006

I morse sov vi till 9. Det var riktigt skönt. Efter en lång och skön frukost lastade vi in en massa sopor i bilen och åkte till Mamma. Där lastade vi in ännu mer och åkte till återvinningstationen. Under tiden gick Mamma ner till apoteket åt oss. När vi kom tillbaka var hon på väg hemåt och vi plockade upp henne. Sedan tog vi lite mer sopor ur källarförrådet och åkte en vända till. På hemvägen stannade vi på ett kondis och köpte semlor. Mamma bjöd på kaffe. Semlorna var ett riktigt dåligt köp. Fy vad besviken man blir. Det var den degigaste semla jag ätit. När man tog en tugga av bullen så förblev den ihoptryckt, så degig var den. Medan Stefan tittade lite på OS så satt Mamma och jag och pratade om lägenheten och hur man skulle kunna möblera. Vi ritade och funderade. Vi har inte riktigt klart för oss hur den såg ut. Vi var väl båda två lite "kaotiska" när vi var där och tittade. Eva och Mamma ska försöka få låna nyckeln igen och titta en gång till samt mäta lite väggar och fönster. Vi kom inte riktigt ihåg hur fönsterna såg ut. Vi pratade också om balkongen och om dom kan sätta upp sin markis. Mamma var osäker. Hon hade åkt förbi med bussen i går och inte sett någon som satt upp markis.
Jag gjorde också färdig tavlan med foton på alla barnbarnsbarnen som Pappa ska ha på Arhem.
På vägen hem åkte vi förbi lägenheten och kollade hur fönster och balkongfönster såg ut. Jag hade inte kommit ihåg rätt mer än köksfönstret. Vi hittade flera balkonger med Markiser så det ska nog inte vara något problem. 
Vi handlade lite på Ica och åkte sedan hem. Stefan har fortsatt sitt översättande och jag har städat av lite. Sedan har jag beställt lite rosbilder som jag ska ha till min tavla i sovrummet. Jag har fotograferat en rosa ros som vi har i trädgården. Bilderna blev så himla fina att jag ville göra en tavla av dem. Tyvärr blev det konstigt när jag beskurit bilderna. Vid framkallningen blev det en bred vit rand i över och nederkant. Nu har jag fått fuska lite och fotografera en köperos tills jag kan ta nya bilder i sommar.
kväll blir det Melodifestivalen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback