Julgran

I går blev det en lugn söndag. Vi sov länge och tog en lång frukost. 12,30 hämtade vi Pappa på korttidsboendet. Han satt i sitt rullstolen i sitt rum och väntade på oss. Sängen var urriven och hans väska stod packad med hans keps på toppen. Lilla Pappa, som alltid varit så redig och fixat allt själv. Nu är han helt utlämnad åt andra. Han blev i alla fall glad när vi kom. Men det är så sorgligt att se honom sitta så. Jag hjälpte honom in i bilen. Det går så himla bra nu. Det går bättre och bättre med allt, vilket är himla kul att se. Men det känns lite som att hämta Pappa på dagis eller nåt. Först lämnar man barnen på dagis och lider när dom är ledsna. Sedan lämnar och hämtar man föräldrarna på korttidsboende och lider när man ser att dom inte trivs och är uttråkade, eller det är vad man tror i alla fall, han kan ju inte säga nåt. Hemskt är det i alla fall. Mamma har i alla fall bestämt att han inte ska vara där mer än 1 vecka i taget i fortsättningen. Nu klarar han sig ju ganska bra hemma och Mamma tycker att det är tråkigt när han är borta.
När vi fikat klart åkte Stefan och jag och köpte julgran. Dom var jättedyra i år. Vi hade tänkt köpa en inne och en utegran, men det blev bara innegran. Dom kostade 240 kr/st. Den taniga utegran vi har nu får duga. Vi passade på att köpa lite nya prynadstomtar och en julklapp till Mathilda. 
Jag såg att det ska bli mellan 5 och 10 grader varmt på julafton! Vi har köpt en snowracer (föräldrarnas förslag)  till Melker i julklapp. Kul! Kommer han att kunna använda den någon gång?
Eftermiddag och kväll gick åt till småpyssel, tvätt, matlagning och fitnesyoga. Det behövde vi. Chattade lite med söstra mi i Kalmar också. Vi ses för sällan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback