God Morgon och julblommor

I morse när jag kom till Coop för att köpa vårt frukostbröd till jobbet så passade jag på att även köpa julblommor till fikarummet.

Blommorna stod utanför grindarna in till butiken. Jag tog fyra stycken och gick in genom grinden. Där stod en kille från Rydells och packade upp blommor. Han sade något till mig. Vad sa du sa jag. Jag sa God Morgon, svarade han. Jag blev så förvånad. Trodde att han sa något om att han hade fräschare blommor där eller nåt liknande. Men han sa bara God Morgon. Så ovanligt att man blir häpen. Konstigt hur det har blivit. Man blir häpen när någon hälsar trevligt på en. Sandra berättade att hon satt på tåget en morgon. Mitt emot henne satt en kille och tjej och pratade. Plötsligt tog tjejen upp ett tuggummi paket och bjöd killen. Sedan bjöd hon Sandra också. Hon blev så häpen att hon tackade nej! Hmmmm vad konstigt det är. Tilläggas kan att paret mitt emot henne inte var av svenskt ursprung. Kan det betyda något. Svenskar gör ju inte så, eller?
Apropå julblommor så räddade jag en julblomma från fikarummet förra året. Den var nästa död. Jag klippte ner den ordentligt och lät den stå i fönstret. Har bara vattnat den när det behövts och nu ser den ut så här:
Julblomma

Jag har hört att det är svårt att få dom att bli röda igen. Men den här börjar bli det i alla fall.
Kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback