Core

I går tog min fantastiskt gulliga svärdotter Sandra mig med på gymmet. Vi deltog i en Coreklass. Jag blev förvånad när jag kom dit. Jag har inte varit på gym sedan vi gick på spinning på Workouten i Stockholm för närmare 7-8 år sedan. Då var det mest en massa ”snygga”, vältrimmade och unga människor som gled runt där. Stefan och jag var nästan dom enda ”gamlingarna”. Nu var det mer äldre än yngre som tränade. Jag kunde nästan räkna mig till de yngre i classen. Dessutom var det alla möjliga former på kroppar. Det var riktigt härligt att se. Man måste inte vara ung, vacker och välpumpad på gymmet. Ingen behöver känna sig annorlunda. Precis så som det ska vara alltså. Efter coren, som tog 30 min, gick vi 25 min på löpband. Eller jag gick och Sandra sprang. En nackdel med SATS är att man inte kan träna utan att lösa årskort, och det är inte billigt! Undrar om inte fler skulle träna om det gick att köpa 10-klippskort eller liknande. Alla har inte råd att betala 750 kr i inträdesavgift och sedan 470 kr i månaden. Nu fick jag följa med som Sandras "prova på gäst". Men det blir nog så att jag löser ett kort. Men då får man nog delta i flera gruppträningar, annars blir det dyrt. Yoga och Core kanske.

Efter träningen inväntade jag Stefan som varit med på spinning. Vi gick och hämtade Sushi som han beställt innan träningen och sedan åkte vi hem och åt.

Kollade på Outsider om män som var fixerade vid sina penisar. Kan bara konstatera att det finns en del människor med märkliga böjelser.

Stefan fortsatte med att byta smyglister i fönster och runt ytterdörren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback