Söndag 30 oktober 2005

Vi vaknade av att Sandra knackade på sovrumsdörren. Hon och barnen kom in i våra sängar. Melker sken som en sol i sin fina nya pyjamas. Ute duggregnade det och var trist.
När vi satt och åt frukost ringde Mamma och berättade att Inger kräkts i natt. Nej inte det också! Var har hon blivit smittad? Är det samma bakterier som vi haft? Skit också!  Mamma och jag får åka till Pappa idag. Inger missar sin sista träff med honom på ett tag. Hon åker hem i kväll. Sandra och barnen stannade kvar till 12 då dom skulle åka till Heli. Efter lunch åkte Stefan och jag och hämtade Mamma för att åka till Pappa. Vi stannade i kiosken och köpte med oss en Expressen. När vi kom upp på avdelningen var Pappa inte på sitt rum. Vi hittade honom och en sköterska utanför sköterskeexpeditionen, där hon höll på att klippa hans naglar. Som vanligt blev han glad när han såg oss. Vi rullade in honom på rummet igen. Strax kom en sköterska med fikavagnen. Pappa ville inte ha kaffe, men stefan och jag köpte en varsin kopp och Pappa fick lingondricka. Hans näsa rinner hela tiden när han äter eller dricker, och då gör han något märkligt. Han snyter sig i handen! Han verkar inte märka att han inte har något papper i handen. Ger man honom en pappersnäsduk så tar han den, annars snyter han sig i handen! vad beror det på? Hur skadad är han egentligen? Det händer att han gör såna märkliga saker då och då. Han har ett annat märkligt beteende också. Om man sitter på hans högra sida, verkar det ibland som om man inte finns. Han kan titta på en som om man inte finns. Han reagerar inte om man pratar med honom eller ropar på honom. När vi varit där en stund blev han väldigt trött, han satt nästan och somnade i stolen. Jag gick och sa till personalen. Dom hjälpte honom i säng och han somnade nästan omgående med Mamma hand i sin. Sedan sov han! Det var ingen större idé att stanna kvar. Knappt 1 timme blev det, och ingen framgång alls. Det verkar som om det är varannan dag.
Vi sa till sköterskan att vi skulle åka eftersom han sov. Hon sa att då sover han till middagen och att det var bra för då orkar han vara vaken och äta. Han blir tydligen väldigt trött när han äter. Pappa som alltid älskat att äta. Född av skånska föräldrar som han är.
Vi åkte hem och lämnade Mamma innan vi åkte vidare för att handla på Eurostop. Stefan skulle köpa några tröjjor på Dressman och jag måste handla lite på Maxi till jobbet.
Efter middagen körde vi upp Inger till Arlanda. Hon verkade pigg och vi antar att det var magkatarren som spökat. Det har hänt förr. Stefan hjälpte henne att checka in innan vi kramades adjö för denna gång. Vi åkte och tankade innan vi hämtade Sandra som skulle med hem och låna min bil.
I morgon är det arbetsdag igen och ännu en helg har rusat förbi alldeles för fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback