Måndag 17 oktober 2005

I natt hade jag väldigt svårt att sova. Kollade just upp att det var fullmåne i natt. Det kan bero på det. Jag har så mycket oro just nu också.
1. Jag oroar mig för Pappa
2. Jag oroar mig för Mammas hälsa, kommer hon att orka.
3. Jag oroar mig för Eva, som har värk i magen och vita fläckar på njuren, som dom inte vet vad det beror på.
4. Jag oroar mig för hur mitt hjärta ska orka. Jag har ju mina dubbelslag och jag läste idag att orytmiska hjärtan kan orsaka blodproppar. Jag blev livrädd. I går kväll hade jag väldigt många dubbelslag. Oro och stress påverkar ju väldigt mycket. Jag måste kanske börja ta det lite lugnare.
5. I över en vecka har jag också oroat mig för att få magsjuka. Då skulle jag ju inte kunna hälsa på Pappa. Eller ve och fasa att jag skulle ha smittat ner honom. Hade jag fått magsjuka så skulle jag vaka hos Pappa tills jag visste att han klarat sig. Han kan ju bara ligga på rygg nu, tänk om han inte skulle känna om han kräktes. Nu borde vi ju ha klarat oss. Micke var den siste som blev sjuk i söndags, och honom har jag inte träffat.
För övrigt har min mage som jag lyckats få ordning på, pajat ihop igen. Det är väl oron det med.

Idag har jag jobbat hela dagen. Eva har varit hos Pappa från 11-tiden. Hon var med när han åt lunch. Vid 13,30 tiden kom Mamma också dit. Hon tog tåget till Solna tillsammans med en granne som skulle till KS. Sedan tog hon bussen till Danderyd. Thordan var också där en stund. Det var första gången han träffade Pappa sedan han blev sjuk. Dom var med när logopeden kom till Pappa. Hon sade att han fortfarande var för trött för att dom skulle kunna jobba med honom. Hon sa också att vi skulle prata om vardagliga saker med honom, sånt som han känner till. Familjen och sånt som händer hemma mm.
Hon sa att han förmodligen kommer att hamna på något korttidshem i kommunen. Det skulle vara jättebra. Då skulle det bli lättare att besöka honom för oss alla. Vi får hoppas att det finns någon ledig plats för honom snart. Men allra helst hoppas jag att han ska bli så bra att han kan få komma hem igen.
Efter jobbet åkte jag också till Danderyd. Jag kom precis när det var dags för middag. Mamma hjälpte honom att äta. Efter maten var han trött. Efter några kramar åkte vi hem. I morgon ska han förresten få fotvård. Det behöver han. I morgon ska dessutom Sandra och barnen åka med Mamma upp till Pappa.
Vi stannade till på McD på hemvägen och köpte en varsin hamburgare och åkte sedan hem till Mamma för att äta upp dem. Vi tog en kopp kaffe och sedan åkte jag hem. Nu ska jag nog hoppa i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback