Onsdag 16 november 2005

Klart och 2 grader kallt. Fick skrapa bilrutorna i dag! Jag har sovit riktigt gott inatt. Vaknade inte när Stefan gick upp. Han skulle med tidigt flyg till Finland och åkte hemifrån 05,30. Jag vaknade inte förrän han kom in och sa hejdå. Sedan somnade jag om och sov till 06,15.
På väg till jobbet åkte jag förbi Willys och köpte lite pålägg till jobbet.
På eftermiddagen kom Sandra förbi med barnen. Dom hade varit hos Pappa och skulle vidare till Mathildas dans. För att slippa åka hem kom dom till mig och gav Melker lite mat. Jag hade fikarast så vi hämtade lite fika och satt  på mitt kontor och drack det. Sedan blev det bråttom för dem. Dansen börjar 15,30 och klockan var 15,15. Hoppas att dom hann i tid. Mathilda fick på sig danskläderna innan dom åkte. Stress, stress.
Pappa mådde bra i dag. Eva var där också. Pappa blir så glad när barnen kommer. Mathilda hade spelat piano för honom och ritat åt honom. Pappa hade försökt skriva EVA, men bokstäverna kom visst i fel ordning. Eva hade pratat med arbetsterapeuterna. Dom sa att dom skulle komma hem med Pappa en timma på fredag för att se hur det går. Sedan kommer han att få komma hem på lördag också. Eva har beställt färdtjänst med trappklättrare. Spännande!
När jag kom hem bestämde jag mig för att gå en snabb promenad medan det fortfarande var lite folk ute. Det är ju kolsvart redan vid 16,00. Jag gick en runda på 3 km i rask takt. Kallt men skönt. När jag kom hem åt jag lite skinklasagne och kålsallad. Till kaffet tog jag lite lightglass och frysta hallon. Mums!
Nu blir det BOKFÖRING! Blä!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback