Lördag 12 november 2005

Vaknade efter en jättejobbig natt. Tror inte att jag somnade förrän runt tre halvfyra. Hjärtat slog dubbelslag hela tiden. Sängen var mjuk och varje gång jag rörde mig så knarrade det och lät. Stefan kunde inte heller sova pga det. Till slut bytte vi sängar så att det inte skulle låta så mycket när jag rörde mig. Det är svårt att ligga stilla när hjärtat slår så hårda dubbelslag. Det är så himla läskigt. Vi vaknade i alla fall strax efter åtta. Efter en lång frukost åkte vi in till Jönköping för att gå på lördagsmarknad. Iffe körde förbi Securitas där det stora rånet inträffat dagen innan. Nu hade man ställt en stor container framför porten där bilen kört in. Hmmm det har blivit riktigt läskigt, vårt lilla lugna Sverige.
Vädret var uselt. Kallt och småregnigt. Vi gick runt en stund och tittade på alla försäljare. Det finns allt från fisk till kläder. Köpte ett par kritstrecksrandiga långbyxor och en t-shirt till mig själv för 120 kr, 60 kr/del. Vi köpte också en top till Sandra. Vi får se om hon vill ha den. Hon kanske inte alls gillar den. Det respekterar jag i så fall. Den kostade bara 60 kr.
Det var inte speciellt skönt att gå runt på marknaden. Det blåste och regnade och jag frös om fötterna.
Efter någon timma åkte vi hem igen. Vi åt lunch och sedan packade vi in oss i bilen för vidare färd till Mjölby. Just då kändes det som om jag bara ville åka hem. Det kändes så jobbigt att  vi skulle stanna på ett nytt ställe och packa upp oss och sova. Dessutom hade jag fortfarande lite dubbla hjärtslag. Det är så svårt att ignorera dom och så är karusellen i gång igen. Jag vet ju det. Jag blir orolig och hjärtat slår ännu fler dubbelslag och jag blir ännu oroligare osv. Vi åkte tillbaka till A6-Center för att köpa en blomma till Britt-Marie och Bosse. Det var smockfullt överallt eftersom det var "Tok-REA".
På vägen till Mjölby ringde jag Mamma som precis varit uppe hos Pappa. Hon hade suttit och sjungit med honom. Gamla melodier som han känner igen. Han hade gnolat med men inte sjungit några ord. Han mådde i alla fall bra. Skönt.
När vi kom till Britt-Marie och Bosse fick vi kaffe och äppelpaj med vaniljsås. Sedan satt vi och pratade och tittade på kort på deras nyaste lilla barnbarn.
Efter middagen tog vi en promenad i regnet. Vi gick en lång promenad i deras villaområde som var mycket större än jag trodde. Vilka stora villor det fanns. Kåkar som säkert skulle kosta runt 2-2,5 miljoner här hos oss ligger på 1,5 milj där.
Vi gick och lade oss vid 23-tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback