Fredag 11 november 2005

Vaknade 04,30 pga att jag ställt min mobiltelefon på väckning kl. 05,30 men glömt att ändra den till vintertid. Skit också. Orkade inte ställa om den så jag somnade om och vaknade av den vanliga väckningen 05,50. Jag hade täkt att jag skulle få lite mer tid på mig innan Sandra skulle hämta mig för vidare transport till Arlanda. Jag hade i och för sig gott om tid ändå.  Strax efter halv åtta kom hon och barnen. Dom släppte av mig vid inrikeshallen och åkte hem igen. När jag kom in kunde jag gå direkt fram till incheckningsdisken och checka in. Ingen kö alls eftersom jag bara hade handbagage. Skönt. Gick vidare till säkerhetskontrollen där jag lade min jacka och plastfickan med min biljett + körkort i en korg som gick igenom röntgen. När jag sedan gick vidare saknade jag körkortet. Jag rotade runt i väskan utan att hitta det. Jag blev lite orolig att jag tappat det vid incheckningen. Precis då ropade dom ut i högtalaren att jag skulle kontakta säkerhetskontrollen. Körkortet hade åkt ur plastfickan där. Vilken tur! Jag hann tänka många tankar innan dom ropade på mig. Gick bort till gaten och upptäckte att jag hade 40 min på mig så jag tom med mig en tidning och gick och köpte mig en kopp kaffe. När jag fikat färdigt gick jag tillbaka till gaten. Jag hann bara slå mig ner och ta upp tidningen innan det var dags för boarding. Det gick så lätt och smidigt allting. Precis när jag ställt mig i kön öppnade dom en gate precis bredvid så jag blev först i kön.
Planet var nog bara halvfullt när vi lyfte mot Göteborg 8,45. Resan tog ca 55 min. När vi landat tog jag bara mitt handbagage och gick ner till anskomsthallen. Redan i trappan såg jag Stefan komma gående med sin dator i högsta hugg. Han var tvungen att kolla upp lite mail innan vi åkte vidare mot Jönköping. Stefan berättade att det varit ett stort rån i Jönköping på morgonen. Han var rädd att stan skulle vara avspärrad när han åkte ner mot Göteborg. Men han hade inte sett en enda polis. Konstigt. Då hade rånet precis inträffat. Var var alla poliser då? Varför spärras inte alla vägar av? Hmmm. fast tur för oss, annars hade jag blivit sittande på Landvetter. Vi gick och fikade medan Stefan kollade av mailen. Sedan åkte vi mot Jönköping och Iffe och Kerstin. Inte heller nu såg vi några som helst tecken på att ett stort rån ägt rum.
När vi kom fram var Iffe hos doktorn men Kerstin var hemma. När Iffe kom fikade vi innan det var dags för honom att åka till tandläkaren. Kerstin, Stefan och jag åkte till A6 Center för lite shopping. Som alltid när vi är i Jönköping. Jag hittade några toppar på Kapp Ahl och lite fönsterdekorationer på Claes Ohlson. Efter någon timme när Iffe anslutit, var vi rätt mätta på affärer så vi åkte hem igen. Vi vilade en halvtimme innan det blev det god middag med Oxfilé och klyftpotatis. Smarrigt.
Resten av kvällen blev det TV och småprat.
Pappa fick bara ett hastigt besök idag då Eva åkte förbi med de klöäder Pappa behöver till sin lilla utflyckt på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback