Lördag 3 december 2005

Vi sov länge! Skönt. Efter en låååång härlig frukost gjorde vi oss färdiga att åka och handla. Först åkte vi till Maxi och handlade lite mat sedan åkte vi till Plantaget för att köpa en utomhusgran till framsidan. När vi kommer ut i trädgårdsavdelningen får vi se att ALLA granarna är inpackade i nät! Vem har kommit på den otroligt korkade idén! Vem vill köpa grisen i säcken! Flera kunder undrade samma sak. En man sa att han skulle få ännu mera skäll när han kom hem, hihi. Vi hittade i alla fall en gran som någon sprättat bort nätet runt. Det var en ädelgran men den var fin så vi tog den och packade in den i nät igen. 290 kr! För en gran! Vi köpte även en liten cypress (tror jag det är) som vi ska ha på trappan.
Vi åkte hem och började sätta upp granen och ljusslingorna. Som vanligt funkar inte hälften. Den vi brukar ha i granen fungerade men inte de andra. Vi fick åka upp till Maxi igen och köpa nya slingor. Köpte även några ytterkrukor och en röd löpare till "matsalsbordet".  Klockan fem åkte jag och hämtade Mamma som skulle äta med oss och sova här. Mamma hade varit hos Pappa på dagen. Det var bra med honom men han hade blöivit irriterad för att Mamma inte forstod vad han menade. Han ryckte och slet i gallret på sidan av sängen. Mamma hade fällt ner det så hon trodde att han ville ha upp det, men det ville han inte. Till slut fick hon be personalen om hjälp. Det visade sig att det gick att få ner gallret ännu mer så att han kunde sitta på sängkanten. Ja, det är inte lätt att förstå vad han menar.
Vi lagade god mat. Honungskyckling i citronpeppar med ljummen potatis. Recept från Kronfågel. Till efterrätt åt vi Glass med hallon. sedan pratade vi och tittade på TV innan det var dags för sängen. Det var en trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback